Studio 100 Kids Party: spring dansend en zingend 2022 in!

Nieuws |

Wil jij op de allertofste manier aftellen naar het nieuwe jaar? Stem dan op 31 december 2021 om 18u30 af op de Studio 100 Kids Party. Zo duik je dansend, zingend en springend 2022 in!

Door MF

Deel dit nieuws

Waaraan je je mag verwachten? Een heleboel fun natuurlijk! We trakteren de jonge feestneuzen op een spetterende show. Tijdens de Studio 100 Kids Party strijden K3 en Nachtwacht om de eer om het nieuwe jaar te mogen inzetten… en ze krijgen hulp. Mega Mindy, GameKeepers, Samson & Marie en vele andere maken zich klaar voor een uur vol plezier met een spannende muziekquiz, de allerleukste dansmoves en een onvergetelijk aftelmoment. En ook de ouders, grootouders, broers en zussen zijn uiteraard welkom op dit fantastisch feest.

Het feestje start om 18u30 op Pickx Live (zender 11) en Pickx+ (zender 13), of je kan de show hier bekijken vanaf 31 december om 19u30. Als je inlogt met je Pickx-account, kan je deze erna nog onbeperkt (her)bekijken tot 9 januari op je TV via Replay, op Pickx.be of in de Proximus Pickx app.

Om als Proximus TV-klant toegang te krijgen tot de Studio 100 Kids Party, moet je eerst ingelogd zijn. Wil je de show bekijken in de Proximus Pickx app maar ken je jouw wachtwoord of log-in niet meer uit het hoofd? Sluit het jaar zonder zorgen af en vind hier alle info omtrent je inloggevens!

Ben je niet thuis op oudejaarsavond? Feest mee via Pickx.be of download de Proximus Pickx app en mis geen enkel feestje! (via deze QR-code)

Of probeer de tv-optie 'Pickx Mix' nu één maand gratis voor meer entertainment en Studio 100 plezier! Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top