‘Fresh Screens’ presenteert: Tom Hardy’s nieuwe avonturen in ‘Venom: Let There Be Carnage’

In de nieuwste aflevering van ‘Fresh Screens’, dat je elke week het laatste nieuws uit de filmwereld brengt, nemen we ‘Venom: Let There Be Carnage’ onder de loep. Tom Hardy keert terug in de hoofdrol, als journalist die werd geïnfecteerd door een buitenaardse parasiet... Een duistere antiheld die zijn superkrachten probeert in te zetten tegen het kwaad!

‘Venom: Let There Be Carnage’ vertelt het verhaal van een onderzoeksjournalist, gespeeld door de Britse superster Tom Hardy, die superkrachten krijgt nadat hij wordt geïnfecteerd door een buitenaardse parasiet. Hij probeert met zijn nieuwe krachten een seriemoordenaar (gespeeld door Woody Harrelson) te stoppen die uit de gevangenis is ontsnapt nadat hij is samengesmolten met een ander buitenaards wezen. Een wezen dat zowaar nóg gewelddadiger is dan Venom...

Geen paniek, het vervolg op het in 2018 uitgebrachte, zeer succesvolle ‘Venom’ doet zijn voorganger alle eer aan. Andy Serkis regisseert het vervolg op het epos van deze antiheld. Dit is de derde film geregisseerd door de man die vooral bekend werd nadat hij zijn acteertalent aan de wereld toonde als Gollum in de ‘Lord of the Rings-trilogie’. Hij speelde ook rollen als Kapitein Haddock in ‘The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn’ en Caesar in de ‘Planet of the Apes’-trilogie.

Na het succesvolle ‘Breathe’ (2017) en ‘Mowgli’ (2018) kreeg de nog prille regisseur Andy Serkis meteen deze blockbuster toevertrouwd, die zich in de rand van met Marvel-universum afspeelt. Zijn uitgebreide ervaring met CGI en motion capture-technologie, die een belangrijke rol speelden voor de visuele stijl in ‘Venom: Let There Be Carnage’, was een van de redenen waarom Sony van zijn diensten gebruikmaakte.

‘Venom: Let There Be Carnage’ werd na de release meteen een groot succes aan de wereldwijde box office, met meer dan 469 miljoen dollar (omgerekend 416 miljoen euro) aan inkomsten. Hoofdrolspeler Tom Hardy heeft intussen al bevestigd dat hij heeft getekend voor een derde deel.

Ontdek 'Fresh Screens’ deze donderdag 2 december om 19 uur op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263. Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx.

 

Films

Bekijk alles
Top