Deze beroemdheden gaan door het leven als Boogschutter

Nieuws |

Vanaf 23 november ruimt het sterrenbeeld van de Schorpioen plaats voor dat van de Boogschutter. Die zal vanaf dan de wereld bestuiven met een flinke scheut optimisme, charisma en openhartigheid. Het kan volgens Proximus Pickx dan ook geen toeval zijn dat enkele beroemdheden beschikken over deze geweldige eigenschappen. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Miley Cyrus

De Amerikaanse actrice Miley Cyrus is een Boogschutter pur sang. Cyrus is zeer open-minded, een beetje baldadig en houdt bovendien van haar eigen onafhankelijkheid die ze stap voor stap uitbouwt. We denken met plezier terug aan Cyrus’ eerste stappen in de showbizz toen ze in de huid kroop van ‘Hannah Montana’. Iets later werd de Boogschutter in haar wakker en durfde ze weleens tegen schenen schoppen van conservatievelingen. Vandaag de dag is Cyrus een gevestigde actrice en maakt ze pop-, county-, rock- en metalnummers. Ze durft dus af en toe buiten de lijntjes te kleuren, en dat is exact wat een Boogschutter hoort te doen. 

Taylor Swift

Zangeres Taylor Swift werd midden in de periode van de Boogschutter geboren, namelijk op 13 december. Om haar sterrenbeeld te vieren, maakte Swift in 2019 het nummer ‘The Archer’ dat op het populaire album ‘Lover’ verscheen. In dat nummer zingt Swift openhartig over wat ze allemaal nodig heeft in een relatie, over haar minder leuke kanten en haar strijdlust voor de liefde. Swift stelt zich bijzonder kwetsbaar op en toont bovendien heel wat lef. Dat maakt haar tot een boogschutter als geen ander.

Ben Stiller

Boogschutters hebben veel humor in kas en daar is acteur Ben Stiller het levende bewijs van. Stiller werd geboren op 30 november en dat maakt hem uiteraard tot een Boogschutter. De acteur is bekend geworden bij het grote publiek via rollen in de films ‘There’s Something About Mary’ (1998), ‘Meet The Fockers’ (2004), en ‘Night At The Museum’ (2006). Daarin speelt hij steevast een klungelig mannelijke type die met zijn charisma en goed hart zich een weg door de liefde en het leven probeer te banen en daar duikt die humor van een Boogschutter weer op. In ‘The Secret Life of Walter Mitty’ (2013) spreidt Stiller nog een andere kwaliteit van zijn sterrenbeeld tentoon, namelijk die van de onverbeterlijke reiziger.

Britney Spears

Ook poplegende Britney Spears is een echte Boogschutter. Dat blijkt eens te meer uit de noodkreten die de zangeres sloeg toen ze onder financiële voogdij stond bij haar vader en op dat vlak geen onafhankelijk leven kon uitbouwen. Spears is volgens vrienden en familie bovendien een warme en openhartige vrouw die steeds optimistisch in het leven staat. Tel daar haar tumultueuze relaties bij op, haar geboortedatum op 2 december, en je krijgt de ideale Boogschutter. 

Brad Pitt

Brad Pitt is wellicht één van de meest begeerde Boogschutters op aarde. Deze acteur heeft charisma in overvloed, is een echte romanticus en reist bovendien zeer graag. Al deze eigenschappen komen terug in Pitts bekendste werken. Denk maar aan ‘The Curious Case of Benjamin Button', 'Inglourious Basterds', 'Once Upon a Time... in Hollywood' of zijn rol in ‘Ocean’s Eleven’. Pitt verschilt wel van de meeste andere Boogschutters omdat hij zijn privéleven zorgvuldig afschermt. Maar openhartigheid heeft deze man ook in overvloed, vraag dat maar aan zijn vele kinderen die hij samen met Angelina Jolie geadopteerd heeft.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top