Schorsingen en gele dreiging 1B (speeldag 12): kwartet op de strafbank; zes spelers op scherp

Challenger Pro League | Na een weekje verplichte rust staan de 1B-spelers alweer te popelen om het beste van zichzelf te geven tijdens de twaalfde speeldag van de competitie. Al moeten sommigen nog een extra weekje wachten om weer op het veld te staan terwijl er anderen best niet té enthousiast het veld op gaan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vier spelers moeten de twaalfde speeldag verplicht vanop de strafbank beleven. Daniel Arzani (Lommel SK) is roodgeschorst na zijn dubbele gele kaart in de wedstrijd tegen Virton en mist zo de match tegen SK Deinze terwijl Edisson Jordanov (KVC Westerlo) zijn vijfde gele kaart verzamelde tegen Waasland-Beveren; hij mist de derby tegen Lierse Kempenzonen. Jordi Gillekens (Lierse K.) en Djihad Bizimana (SK Deinze) zitten dan weer hun laatste schorsingsdag uit van een eerdere sanctie.

Voor zes andere spelers is een volgende gele kaart nefast voor hun speelgelegenheid. Chris Kablan (Waasland-Beveren), Kevin Kis (Lommel SK), Maxime De Cuyper (KVC Westerlo), Abdoul Dante (RWDM), Viktor Boone (SK Deinze) en Jamal Aabbou (RE Virton) staan op één gele kaart van een automatische schorsing.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top