Daci (Westerlo) doet gooi naar 'Misser van het Seizoen' (video)

Challenger Pro League | Erdon Daci groeide de voorbije weken uit van een supersub tot een betrouwbare titularis bij competitieleider KVC Westerlo. Zo tekende de Noord-Macedoniër tegen Waasland-Beveren al voor zijn vierde doelpunt in vijf matchen, maar toch was het vooral zijn gigantische misser die na de match over de tongen ging.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 23-jarige aanvaller had een kwartier voor tijd de score geopend voor KVC Westerlo. Die goal zorgde voor een tik bij een voor het overig goed georganiseerd Waasland-Beveren en even later kreeg Daci dan ook de kans om de match definitief te beslissen. De spits moest een voorzet van Foster maar gewoon binnen leggen, maar miste jammerlijk. Ter zijner verdediging wipte de bal net wel even op toen hij af wilde drukken.

Toch spookte de monumentale misser na de match nog door het hoofd van Daci. Vooral ook omdat Waasland-Beveren in het ultieme slot alsnog tegenscoorde en Westerlo zo dus de drie punten niet thuis kon houden.

“Ik werk hard en wellicht was ik wat vermoeid", vertelde Daci na de match bij Gazet van Antwerpen. "Maar nog eens: ik wil me niet achter excuses verschuilen. Die voorzet van Lyle Foster had ik altijd binnen moeten trappen.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top