Trotseer het winteruur met deze duistere films

Films |

Sinds kort is het een uurtje vroeger donker. Dat wil zeggen dat we elkaar sneller opzoeken om het gezellig te maken. Doe dat vooral met deze films waarin de duisternis en steengoede acteurs steevast een hoofdrol opeisen. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Dark Shadows' (2012)

Barnabas Collins (Johnny Depp) is een jonge Brit die samen met zijn ouders de oversteek maakt naar de Verenigde Staten. Daar wil het gezin een nieuw leven uitbouwen door een visserij op te starten. Hun plan lukt en al snel krijgt de familie heel wat succes. Ook de liefde wenkt voor Barnabas, maar die wordt hem niet gegund. Er is immers een andere vrouw (Eva Green), die een oogje op hem heeft en zij blijkt een heks te zijn. Uit jaloezie tovert ze Barnabas om tot een vampier die na 200 jaar ontwaakt om te zien hoe zijn landgoed en visserij in slechte handen zijn terechtgekomen.

Ontdek ‘Dark Shadows’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

'The Guilty' (2021)

Joe Baylor (Jake Gyllenhaal) is een politieagent uit Los Angeles die even op non-actief is gezet. Als disciplinaire maatregel moet hij meehelpen als dispatcher bij de hulpdiensten en daar ontvangt hij een onrustwekkend telefoontje van een vrouw die zegt dat ze ontvoerd is. Joe doet alles wat hij in zijn macht heeft om de vrouw te helpen, maar al gauw blijkt dat er iets niet pluis is aan het hele verhaal…

Ontdek ‘The Guilty’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

'Corpse Bride' (2012)

De jonge visserszoon Victor Van Dort (Johnny Depp) wordt uitgehuwelijkt aan een vrouw uit de hogere klasse. Dat maakt hem zenuwachtig en hierop besluit Victor zijn geloften in te oefenen in een nabijgelegen bos. In dat bos doet hij zijn ring om een tak en die tak blijkt de afgestorven vinger van een zombievrouw uit het dodenrijk te zijn. Zij aanhoorde zijn geloften, draagt zijn ring en claimt vervolgens Victors nieuwe bruid te zijn.

‘Corpse Bride’ van regisseeur Tim Burton is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


'The Nightmare Before Christmas' (1993)

Pompoenkoning Jack Skellington van Halloweenstad heeft het gehad met zijn jaarlijkse hoogmis. Hij wil iets nieuws in zijn leven en ontdekt per toeval Kerststad, een stad waar de kerstman elk jaar kinderen blij maakt. Daar ziet hij hoe pakjes worden uitgedeeld, sneeuw voor gezelligheid zorgt en kerstbomen worden opgezet. Al gauw draagt Jack zijn Halloweenmonsters op om de kerstman te ontvoeren en zelf voor Kerstmis te zorgen. Dat loopt echter grandioos fout.

Ontdek 'The Nightmare Before Christmas’ op Disney+ beschikbaar via de tv-optie “All Stars” en “All Stars & Sports” van Proximus Pickx. Meer info over onze tv-opties vind je hier terug.

‘Hocus Pocus’ (1993)

Max (Omri Katz) is een jonge tiener die met zijn ouders verhuisd is van het drukke Los Angeles naar het rustige Salem. Daar doet hij mee aan een Halloweentocht en heft hij per ongeluk een vloek op die drie heksen opnieuw tot leven wekt. Samen met enkele nieuwe vrienden probeert Max de drie heksen te stoppen en alle kinderen in Salem te redden van de ondergang.

Ontdek ‘Hocus Pocus’ op Disney+ beschikbaar via de tv-optie “All Stars” en “All Stars & Sports” van Proximus Pickx. Meer info over onze tv-opties vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top