Eindelijk is daar het derde (en laatste seizoen) van ‘Narcos: Mexico’ op Netflix

Films |

Aanstaande vrijdag kunnen trouwe fans van de Netflix-hitserie ‘Narcos’ opgelucht ademhalen. Dan verschijnt immers het derde en laatste seizoen van ‘Narcos: Mexico’, de spin-off serie waarin we een duik nemen in de fictieve Mexicaanse drugswereld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Goed nieuws voor alle Narcos-fans! Het derde en laatste seizoen van ‘Narcos: Mexico’ is eindelijk daar! In deze spin-off serie van het originele ‘Narcos’ volgen we de wereld van drugshandelaars in Mexico en maken we kennis met het Guadalajara-kartel van leider Félix Gallardo.

Die Gallardo (Diego Luna) had zijn handen vol in het tweede seizoen: de drugsbaas vocht toen om de controle van zijn eigen kartel, poogde om zijn Mexicaanse drugsimperium nog maar eens uit te breiden en zette tot slot een geheime operatie op met DEA-agent Walt Breslin (Scoot Mcnairy). Helaas kwam zijn collega, de invloedrijke DEA-agente Enrique Camarena (Michael Peña),vorig seizoen tragisch om het leven en hierdoor stond het fictieve Mexico van in de serie even in rep en roer…

Maar niet getreurd, want in het derde seizoen van ‘Narcos: Mexico’ neemt journaliste Andrea Nunez de rol op als vrouwelijke luis in de pels van Gallardo. Nunez probeert met haar nieuwsteam te achterhalen hoe het kartel functioneert en wie Félix Gallardo nu eigenlijk echt is. Louise Rubino, de actrice die in de huid van Andrea Nunez kroop, is zeer te spreken over het personage dat ze speelt. Volgens haar kan journaliste Andrea Nunez een rolmodel zijn voor heel wat vrouwen ondanks het feit dat de drugswereld een zeer nare plek is. “In Narcos wordt de duistere drugswereld geleid door mannen”, stelt ze. “Maar Nunez krijgt als vrouw dé kans om de waarheid aan het licht te brengen.” Het personage van Andrea Nunez is volgens de makers gebaseerd op de werkijver en moed van verschillende invloedrijke Mexicaanse journalisten.

Andrea Nunez werkt in de serie voor de fictieve Mexicaanse krant La Voz in Tijuana. Omdat ze wil bewijzen dat ze genoeg in haar mars heeft om een steengoede journaliste te worden, gooit ze zichzelf op het onderzoek naar het Guadalajara-kartel. De ijverige journaliste riskeert hiermee lijf en leden maar dat kan haar niet deren…

Bekijk het derde en laatste seizoen van 'Narcos: Mexico' vanaf 5 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top