Wie van deze negen BV’s wordt dartskampioen in ‘BV Darts’ op VTM2?

Films |

Morgenavond start een nieuwe sportcompetitie op VTM2: ‘BV Darts’. In dit spelprogramma nemen negen bekende Vlamingen het tegen elkaar op om uit te maken wie de nieuwe dartskampioen wordt in de Medialaan te Vilvoorde. Proximus Pickx presenteert alle deelnemers en ging na hoe ze aan de start zullen verschijnen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Poule 1

Televisiegezicht Andy Peelman, komiek Kamal Kharmach en politica Jinnih Beels nemen het in de eerste poule van ‘BV Darts’ tegen elkaar op en dat wordt vooral voor Peelman een enorme uitdaging. De acteur uit ‘Echte Verhalen: de Buurtpolitie’ is een echte winnaar en kan naar verluidt niet tegen zijn verlies. Hij vreest politica Jinnih Beels die met haar ervaring als politiecommissaris getraind is om altijd raak te treffen. Kamal Kharmach zal met zijn branie en doorzettingsvermogen dan weer alles uit de kast te halen om de eerste poule te winnen.

Poule 2

In de tweede poule nemen Olivier Deschacht, Kenji Gooris en Thibault Christiaensen het tegen elkaar op. Het wordt vooral uitkijken naar de prestatie van Kenji Gooris die thuis met zijn papa en zus zich wekenlang heeft voorbereid op deze wedstrijd. Maar ook voormalig profvoetballer Olivier Deschacht zal proberen door te stoten. Hij neemt zijn topsportmentaliteit mee naar ‘BV Darts’. StuBru-presentator Thibault Christiaensen is ook een grote van darts. Hij oefende tussen zijn concerten en radioprogramma’s door en zal even enthousiast aan de start verschijnen als hij muziek maakt en presenteert.

Poule 3

VTM-journaliste Hannelore Simoens heeft naar eigen zeggen lang getwijfeld voordat ze definitief toezegde voor ‘BV Darts’. Nadat ze haar groen licht had gegeven, begon ze met urenlange trainingssessies en dat leverde haar een uitstekende techniek op. Simoens neemt het in de derde poule op tegen Q-dj Vincent Fierens en ex-miss België Céline van Ouytsel. Fierens had nog geen ervaring met darts, maar is naar eigen zeggen verknocht geraakt aan het spelletje. Van Ouytsel is een winnaar en nam de training die ze kreeg van professionals in dank aan. Ook zij hoopt door te storen naar de volgende ronde en dartkampioen te worden.

Bekijk ‘BV Darts’ donderdag 4 november 20u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top