De finales van het ESL Proximus Benelux Championship staan voor de deur!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na een seizoen vol ups en downs gaan de vier beste teams van de competitie de strijd aan voor de titel van het ESL Proximus Benelux Championship. Wie kampioen wordt, komen we te weten op 30 oktober, tijdens een offline evenement dat samen met Proximus georganiseerd wordt.

Het wordt een historische dag voor fans van Counter-Strike in de Benelux! Van de acht teams die deelnemen aan dit winterseizoen van het ESL Proximus Benelux Championship, blijven er slechts vier over: eClub Brugge, LowLandLions, Project Eversio & Gamefist.

De vier teams ontmoeten elkaar op 30 oktober voor een drukke finaledag. Vanaf 9.45 uur staan je favoriete casters op het podium voor een leuke pre-show. De eerste halve finale gaat van start om 10.10 uur, en om 13.40 uur vindt de tweede halve finale plaats. De wedstrijd waar iedereen naar uitkijkt, is natuurlijk de grote finale, waarin het beste team de titel zal pakken. Die begint om 18.30 uur. De ideale manier om je avond door te brengen, dus!

Gelukkig mogen de spelers, ondanks de gezondheidsmaatregelen, de wedstrijden live uitvechten. Dat gebeurt in de Proximus Lounge, op een speciale set die ook de crème de la crème van de Belgische CS:GO-analisten zal samenbrengen.

Helaas is het nog niet mogelijk om de veiligheid van toeschouwers te garanderen. Daarom zullen deze finales enkel met een uitnodiging toegankelijk zijn. Heb je de jouwe niet gekregen? Geen zorgen, we hebben aan alles gedacht. Er kunnen ultra-VIP tickets gewonnen worden op de sociale netwerken van Proximus. Hou die socials dus in de gaten…

We hoeven je er niet aan te herinneren dat de inzet hoog is! De kampioen wordt beloond met een van de grootste geldprijzen in onze contreien! Het winnende team mag naar huis met €5.000 en, nog belangrijker, een kwalificatieticket voor het 15e seizoen van de ESL Pro League Conference. Dat is mogelijk dankzij de recente hervorming van het ecosysteem.

Je hebt het begrepen: dit wordt een dag die je in geen geval mag missen. Afspraak dus op 30 oktober, vanaf 9.45 uur, op Pickx Esports en onze sociale netwerken!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top