Deze 'Blind Getrouwd'-koppels zijn nog gelukkig samen

In een bijzondere tweedelige aflevering van ‘Blind Getrouwd’ op VTM komen een groot deel van de ex-kandidaten nog eens langs om een update te geven over hun liefdesleven. Van de 25 koppels die in het programma al gevormd werden, zijn er vandaag nog 7 gelukkig getrouwd. Dit is hoe het hen verging na hun deelname.

Het enige koppel dat nu nog samen is uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’, is Stijn en Nuria. Ook Jonas en Inge gaven elkaar na het experiment opnieuw het jawoord, maar besloten wat later toch als goede vrienden weer uit elkaar te gaan. Stijn en Nuria vertelden onlangs nog in een interview met Story dat hun relatie tijdens de coronacrisis onder druk kwam te staan door financiële moeilijkheden, maar dat ze dat intussen overwonnen hebben. Ze hebben samen twee kinderen en gelden als het originele powerkoppel van het programma.

Tussen Evelien en Nicolas was er vanaf het eerste moment een goede klik. Nooit twijfelden ze eraan dat ze verder wilden gaan met hun huwelijk, en nu vieren ze hun vijfde huwelijksverjaardag. In 2018 kregen ze hun eerste zoontje, deze maand nog kwam daar een dochtertje bij. Uit het tweede seizoen bleven ook Veerle en Nick bij elkaar. In 2019 waren ze in de wolken toen ze hun eerste dochter mochten verwelkomen. In april van dit jaar werd hun relatie danig op de proef gesteld toen ze een dochter verloren na 19 weken zwangerschap. Deze maand hadden ze echter weer goed nieuws, want Veerle is opnieuw in verwachting.

Rust en feest

Drie koppels gaven elkaar het jawoord na het derde seizoen, maar slechts één daarvan is nog steeds gehuwd. Frie en Toon deden elkaar makkelijk lachen, hadden op persoonlijk vlak veel raak raakpunten en besloten rustig verder te bouwen aan hun relatie. Ze trokken zich bewust terug uit de schijnwerpers om in alle privacy samen gelukkig te zijn. Ze komen dan ook niet langs op het jubileumfeest.

In seizoen 4 herhaalde de geschiedenis zich: drie koppels wilden samen blijven, maar twee daarvan zijn intussen gescheiden. Victor en Line hielden stand, ook al verliep het in het begin wat moeizaam, en gaven na het experiment nog een groot feest om hun huwelijk te vieren. Ze wonen samen en kochten een huis, niet in het geliefde Arendonk van Victor, maar wel in Lier. Ze blikken in elk geval met een goed gevoel terug op het programma.

Waar wonen?

In seizoen vijf besloten alleen Winnie en Jonah om samen verder te gaan. Jonah is overigens een vriend van Victor en Line, die ongetwijfeld zag hoe goed zij het stelden en hetzelfde wilde. Jonah was al begonnen met de renovaties van een huis toen hij Winnie leerde kennen, en dat hij zijn kersverse bruid meteen betrok in de werken, zagen veel kijkers als een goed teken. En na veel zweet pochte het koppel afgelopen zomer met het eindelijk afgewerkte liefdesnestje.

Tot slot zijn er de tortelduifjes van het jongste seizoen van ‘Blind Getrouwd’: Candice en Marijn, alias Candijn. Een groot twistpunt tijdens het programma was de toekomstige woonplaats. Marijn is verzot op het landelijke Binkom, Candice houdt van de gezellige drukte van Beveren Waas. Onlangs maakten ze bekend dat ze na tien maanden twijfelen dan toch gaan samenwonen, maar waar dat is, dat zeggen ze nog niet. Misschien komen we dat vanavond wel te weten!

Bekijk ‘Blind Getrouwd: De Jubilee’ op 24 oktober en 1 november om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top