Zet je schrap voor een nieuw seizoen van 'Bake Off Vlaanderen'

Zet de ovens al maar aan en haal je ingrediënten boven, want het nieuwe seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’ gaat op woensdag 27 oktober van start. De tent is al warm gemaakt en de kandidaten staan klaar, jij ook?

Vanaf woensdag 27 oktober is het weer zover: dan geven tien gepassioneerde amateurbakkers het beste van zichzelf in de baktent aan het Rubenskasteel in Zemst. Ook in dit vijfde seizoen kunnen kijkers zich verwachten aan heerlijke creaties, maar soms ook hilarische mislukkingen.

Het nieuwe seizoen belooft swingend van start te gaan, en daarvoor is de tent in een kleuriger, nieuw jasje gestoken. De jongste kandidaat van dit jaar is 22-jarige studente architectuur Stephanie. De oudste is dan weer de 49-jarige Kempenaar Werner. De leeftijden van de kandidaten liggen in het nieuwe seizoen dus een pak dichter bij elkaar dan vorig jaar.

Andere kandidaten zijn kinderarts Hanne (29), zakenvrouw bij een distributeur van keukenartikelen Céline (31), papierverkoper en saunameester Jimmy (45), Katrien (48) – die zich normaal ontfermt over de kalfjes op het landbouwbedrijf van haar man, maar nu na amper anderhalf jaar bakervaring al beste amateurbakker van Vlaanderen zou kunnen worden, Siciliaanse huismoeder die kanker overwon Enza (37), lerares Silke (30), customer care specialist Halima (29) en boekhouder Thibaut (26).

Gelukkig zijn er drie oude bekenden die alles in goede banen zullen leiden: gastheer Wim Opbrouck, en juryleden Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Samen zullen ze beslissen wie van de tien amateurbakkers zich dit jaar de titel van meest getalenteerde bakker van Vlaanderen mag aanmeten.

Bekijk ‘Bake Off Vlaanderen’ vanaf woensdag 27 oktober om 20u35 op Play4, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top