Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Wat is heerlijker dan samen genieten van een film of serie terwijl het buiten herfstig is?

Ontdek hier de nieuwste lading kijkvoer in de Proximus VOD-catalogus.

Dune

De sciencefictionfilm ‘Dune’ is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend: een sterk verhaal, knappe visuele effecten en een hele schare rasacteurs (Jason Momoa, Zendaya, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Oscar Isaac …). Als erfgenaam is Paul Atreides (Chalamet) uitverkoren om zijn familie en volk te beschermen. Het doel: reizen naar de meest gevaarlijke planeet in het universum, Dune. Daar vinden eindeloos gevechten plaats om een kostbare en exclusieve grondstof. Enkel wie zijn angst echt opzij kan zetten, is de overwinning waard.

‘Dune’ is vanaf 1 november beschikbaar in de Proximus VOD premium selectie. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Mijn vader is een saucisse

In de familiekomedie ‘Mijn vader is een saucisse’ zijn Zoë (Savannah Vandendriessche) en haar vader (Johan Heldenbergh) twee handen op één buik. Op een dag is hij zijn job als bankier echt beu en neemt hij impulsief ontslag. Zijn nieuwe droom: acteur worden. Er komt al gauw ruzie bij haar ouders, maar Zoë wil haar vader steunen en doet er alles aan om met hem zijn eerste rol te versieren.

‘Mijn vader is een saucisse’ is vanaf 1 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

De Croods 2: Een Nieuw Begin

In de vrolijke familiefilm ‘De Croods 2: Een Nieuw Begin’ gaat de prehistorische familie Crood op zoek naar een nieuwe, veilige thuis. Ze ontdekken een prachtig, idyllisch plekje waar ze blijven plakken. Spijtig genoeg woont daar ook de familie Bettermans, die al wat verder staat op vlak van evolutie. Er komen spanningen tussen beide families, maar wanneer een nieuwe bedreiging de kop opsteekt, moeten ze leren samenwerken om te kunnen overleven. Misschien zijn ze toch niet zo anders?

‘De Croods 2: Een Nieuw Begin’ is vanaf 10 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Falling

Het drama ‘Falling’ volgt John (Viggo Mortensen), die samen met zijn partner Eric (Terry Chen) en hun dochter Mónica (Gabby Velis) in Californië woont, ver weg van het traditionele plattelandsleven uit zijn jeugd. Johns conservatieve vader Willis (Lance Henriksen) woont alleen op een geïsoleerde boerderij, maar wanneer hij tekenen van dementie begint te vertonen, kan dat niet langer. Hij wordt naar John gebracht om een oplossing te zoeken, maar de spanningen lopen al snel hoog op.

‘Falling’ is vanaf 11 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


F9: The Fast Saga

In de nieuwste ‘Fast & Furious’ film ‘F9: The Fast Saga’ leven Dom Toretto (Vin Diesel), Letty (Michelle Rodriguez) en hun zoontje Brian een rustig leven. Helaas blijft dat niet lang duren. Een internationale terrorist met excellente rijkwaliteiten gooit roet in het eten. Dom en zijn crew moeten hem tegenhouden, maar wat als ze erachter komen dat het gaat om Jakob (John Cena), Doms broer die al lang niet meer gezien is?

‘F9: The Fast Saga’ is vanaf 17 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Spiral: From the Book of Saw

Tijd voor de negende horrorfilm in de ‘Saw’-reeks: ‘Spiral: From the Book of Saw’! Rechercheurs William (Max Minghella) en Zeke (Chris Rock) worden samen met Zekes vader (Samuel L. Jackson) op een gruwelijke zaak gezet. Een moordenaar lijkt Jigsaws daden na te bootsen, waardoor het verleden hen op de hielen zit. Vooral Zeke voelt de hete adem van de misdadiger in zijn nek wanneer hij centraal staat in diens lugubere spel. Niet voor gevoelige kijkers.

‘Spiral: From the Book of Saw’ is vanaf 17 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


De Flummels

Aanschouw de schattigste diertjes die je ooit hebt gezien: ‘De Flummels’! Op en Ed zijn twee Flummels, dieren in donutvorm, die heel graag populair willen zijn, maar toch buitenbeentjes blijven. Wanneer ze per ongeluk door de tijd reizen van 1835 naar 2021, staan ze versteld van alles wat ze zien. Wat het meest opvalt: in 2021 zijn Flummels uitgestorven! Kunnen ze dat voorkomen en de geschiedenis veranderen?

‘De Flummels’ is vanaf 24 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top