Nieuw in de Pickx Mix catalogus

Zin in wat herfstig kijkplezier? Tijd om wat nieuwe films en series te ontdekken!

Kom snel te weten wat 'Pickx Mix'-catalogus deze maand voor je in petto heeft.

Remember Me

In het drama ‘Remember Me’ geniet je van Robbert Pattinson zonder vampierentanden! Tyler (Pattinson) en Ally (Emilie de Ravin) hebben allebei verschrikkelijke verliezen meegemaakt in hun jonge leven. Wanneer ze elkaar ontmoeten, hebben ze dan ook meteen een diepe band. Ally helpt Tyler weer in het nu te leven en te genieten van de kleine dingen. De vraag is enkel hoe lang hun sprookje blijft duren, want er is iets dat Tyler niet verteld heeft …

‘Remember Me’ is vanaf 1 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

American Animals

‘American Animals’ is een misdaaddrama over de meest gedurfde kunstroof in de Verenigde Staten, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Spencer (Barry Keoghan), Warren (Evan Peters), Eric (Jared Abrahamson) en Chas (Blake Jenner) zijn vier vrienden die vooral niet als nietsbetekenende, doodnormale jongeren hun leven willen leiden. Op zoek naar een groter doel besluiten ze de meest kostbare boeken uit de bibliotheek van een universiteit te stelen. Zetten ze door?

‘American Animals’ is vanaf 4 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Shoplifters

‘Shoplifters’ is een Japans misdaaddrama dat onder andere bekroond is met een Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes. In de buitenwijken van Tokio stelen Osamu (Lili Franky) en zijn zoon Shota (Jyo Kairi) uit winkels omdat ze anders niet rondkomen. Wanneer ze de jonge, dakloze Yuri (Miyu Sasaki) tegenkomen, nemen ze haar in huis na het overtuigen van Osamu’s vrouw Nobuyo (Sakura Andô). Ze vormen samen een hechte familie, tot Shota gearresteerd wordt en geheimen dreigen uit te komen.

‘Shoplifters’ is vanaf 11 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

John Wick

Keanu Reeves speelt de hoofdrol in ‘John Wick’, een bloedstollende misdaadthriller. Nadat eersteklashuurmoordenaar John Wick (Reeves) met pensioen gaat, sterft de liefde van zijn leven plotseling. De sadistische gangster Iosef Tarasov (Alfie Allen) steelt daarna Johns auto en vermoordt zijn puppy, een cadeau van zijn vrouw. John is buiten zinnen van woede en besluit wraak te nemen, maar hij moet oppassen, want intussen hebben anderen het op hem gemunt. Is hij zijn skills al verleerd of kan hij nog eens alles geven?

‘John Wick’ is vanaf 12 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Pandore S1

De complexe serie ‘Pandore’ zit vol spanning én emotie. Het verhaal speelt zich af in hartje Brussel, twee maanden voor verkiezingen die onderbroken worden door een corruptieonderzoek. Bij een aanslag clashen de werelden van vier verschillende personages met elkaar. Een rechter, een politicus, een activist en een journalist moeten opkomen voor hun eigen waarheid. Hoe ver gaan ze om te winnen?

Het eerste seizoen van ‘Pandore’ is vanaf 16 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

The Age of Adaline

Blake Lively schittert in het meeslepende ‘The Age of Adaline’. Door een mysterieus ongeval in de jaren 30 blijft Adaline Bowman (Lively) vastzitten op haar 29-jarige leeftijd. Met andere woorden: ze wordt niet ouder. Om ervoor te zorgen dat dat geheim blijft, laat ze niemand te dichtbij komen. Maar wanneer ze de charismatische Ellis Jones (Michiel Huisman) ontmoet, spatten de vonken ervan af. Na een spannend weekend bij zijn ouders staat Adaline voor de keuze: geeft ze haar eeuwige jeugdigheid op voor deze man of kiest ze er opnieuw voor om alleen te blijven?

‘The Age of Adaline’ is vanaf 18 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Jagten

Het Deense drama ‘Jagten’ toont de verwoestende impact van geruchten binnen een kleine gemeenschap. Lucas (Mads Mikkelsen) is een gescheiden man met een zoon en een nieuwe vriendin. In de aanloop naar Kerstmis wordt hij als kleuterleerkracht beschuldigd van misbruik door een 5-jarige leerling (Annika Wedderkopp). Iedereen is geschokt, inclusief Lucas, die alles ontkent. Hoe kan hij zijn onschuld nog bewijzen terwijl hij al veroordeeld lijkt?

‘Jagten’ is vanaf 25 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Series

Bekijk alles
Top