Zondag ontvangt RWDM het nog steeds ongeslagen KVC Westerlo. Om wat extra animo te creëren rond het duel nodigde de club maar liefst 25 ex-spelers uit voor een babbeltje met de fans én wat extra morele ondersteuning voor het elftal.

Het initiatief komt van de Molenbeekse fangroep 'RWDM Ketjes'; die op deze manier de oude glorietijden even willen laten herleven in het Edmond Machtensstadion. Maar liefst 25 ex-spelers zullen present tekenen in het fan village om een babbeltje te slaan met de fans.

Willy Wellens, (Belgisch kampioen met RWDM in 1974-1975, Guy Vandersmissen, Daniël Nassen, Gunter Jacob, Marino Sabbadini, Patrick Thairet (284 matchen voor RWDM!), Lambic Wawa, Ilir Kepa,  de broertjes Steve en Mike Laeremans, Yves Buelinckx, Daniel Camus, Harold Deglas, Pascal Jacobs, Hans Bouwmeester, Peter Thijs, Wilfried Godart, Olivier Beuckelaers, Roger Raeven, Eddy De Bolle, Afrim Salievski, Stéphane Demets, Everson en kiné Harry Soors gingen in op de uitnodiging. Everson vloog zelfs speciaal over vanuit Brazilië om nog eens op de koffie te komen bij zijn ex-ploeg.

Oorspronkelijk waren er nog heel wat meer ex-spelers uitgenodigd, maar een aantal van hen kon om diverse redenen niet present tekenen. Sommigen stuurden wel een videoboodschap in.