Spectaculaire escaperooms in het nieuwe seizoen van 'Code van Coppens'

Een komisch presentatieduo, spectaculaire escaperooms en vloekende bekende Vlamingen: dat is de ‘Code van Coppens’ in een notendop. Vanaf zondag 17 oktober kan je op VTM genieten van het gloednieuwe derde seizoen en Proximus Pickx licht hier al een tipje van de sluier op.

Fans hoeven niet langer op hun honger te blijven zitten, want vanaf 17 oktober zijn Staf en Mathias weer elke week op tv met hun ingenieuze escaperooms. Ook tijdens dit derde seizoen nodigen ze een heleboel bekende Vlamingen uit die vrijwillig opgesloten worden in een ruimte vol puzzels en raadsels. En die kamer is op z’n minst verrassend en spectaculair te noemen.

Dit seizoen krijgen de gasten bijvoorbeeld een kamer voorgeschoteld in de vorm van een skipiste, mét werkende skilift. Een onbewoond eiland behoort ook tot de kamers en de BV’s zullen zelfs moeten ontsnappen uit de Titanic. Geen uitdaging was te groot voor de programmamakers, want deze gekke voorbeelden zijn slechts “het topje van de ijsberg”.

Nieuwe deelnemers

De grote vraag blijft natuurlijk: wie is er gek genoeg om zich hierin te laten opsluiten? Ook dit seizoen vonden Staf en Mathias enkele enthousiaste deelnemers die vastbesloten zijn op tijd uit hun kamer te ontsnappen. Dit is alvast een kleine greep uit de moedige deelnemers: Slechts een kleine greep uit de duo's van deze derde reeks: Ingeborg en Christoff, Natalia en Jef Neve, Conner Rousseau en Guga Baul, Dominique Persoone en Imke Courtois, maar ook broers Koen en Kris Wauters. Wie zal het snelst de code kraken?

Bekijk ‘Code van Coppens’ vanaf 17 oktober elke zondag om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top