ESL Benelux: Sector One en Slick Esports liggen uit de competitie

Door Proximus

Deel dit nieuws

Deze week was het tijd voor de eliminatie matches van het ESL Proximus Benelux Championship. De eerste match was tussen KRC Genk Esports en Sector One waarbij Genk de reverse sweep van Sector One konden tegenhouden (2-1). Bij Slick Esports tegen Join The Force was de match snel gedaan, daar greep JTF de 2-0 overwinning.

KRC Genk Esports vs. Sector One

Op de map pick van Sector One (Mirage) ging het niet echt goed voor de vossen. Met een dominerende score (16-5) konden KRC Genk Esports de eerste map winnen. Voor we naar de map pick van KRC Genk Esports gingen dachten we allemaal dat het verhaal gedaan was voor Sector One. Nicolas ‘v1d’ De Grove had daar een andere mening over, hij vond maar liefst 44 kills.

Door deze prestatie hebben Sector One de map met een 19-17 score gewonnen tijdens overtime. Bij de beslissende map Overpass vonden KRC Genk Esports de win (16-12). Volgende week zien we Genk weer terug, kunnen ze revanche nemen tegen LowLandLions?

Slick Esports vs. Join The Force

Het begon allemaal op de map pick van Join The Force. Met een 16-11 score konden ze daar de winst bemachtigen. Toen was het tijd voor Mirage, de map pick van Slick Esports. Wat jammer voor Slick was is dat Join The Force op deze map op een nog hoger niveau speelde. Met een 16-3 score knalde ze Slick Esports uit dit seizoen van het ESL Proximus Benelux Championship. Dit was wel grotendeels door een magnifieke prestatie van Nino ‘NiNo’ Roos, hij vond maar liefst 27 kills.

De vierde week van het ESL Proximus Benelux Championship zit erop en er komt nog maar één speeldag in de groepsfase van de league! Volgende week zijn we terug om de laatste twee finalisten te bepalen. Afspraak op Maandag 18/10 om 18:00u bij Pickx Esports!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top