Nu op Netflix: Seizoen 3 van 'You'

Dit is wat je kan verwachten van het derde seizoen van 'You', de serie gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes, die vanaf vrijdag op Netflix te bewonderen is.

Het is niet meer dan normaal dat Netflix terugkomt met een nieuw seizoen van 'You'. Het tweede seizoen was een groot succes, met 54 miljoen kijkers. In het tweede seizoen verhuisde Joe van New York naar Los Angeles en veranderde hij zijn naam in Will. Kort daarna verscheen zijn nieuwe muze, Love Quinn. Ondanks zijn voornemen zijn moordzuchtige neigingen te onderdrukken, lijken de mensen om hem heen een voor een te sterven.

Volgens sommige bronnen was het derde seizoen al in ontwikkeling toen het tweede seizoen werd uitgezonden. Penn Badgley, Victoria Pedretti en Saffron Burrows zijn natuurlijk nog steeds aan boord, terwijl Shalita Grant ('NCIS' en 'NCIS: New Orleans') en Travis Van Winkle ('Friday the 13th') nu ook hun opwachting maken.

Wat moet je onthouden van Seizoen 2?

Het tweede seizoen had een drastische wending aan het eind van de negende aflevering. Toen werd onthuld dat Love Quinn Delilah had vermoord. Joe werd bedrogen door Love, die bekende dat zij hem de hele tijd had gevolgd en wist wat hij deed. Toch bleef ze van hem houden. Zij bekende ook dat zij haar veertigjarige broer erin had geluisd en zijn minnares had vermoord toen zij nog tieners waren. Forty wist niets van de wrede daden van zijn zus en probeerde haar tegen Joe te beschermen, wat uiteindelijk tot zijn dood leidde. Forty werd gedood door agent Vasquez toen hij Joe probeerde te executeren. Joe werd later geschrapt van de lijst van verdachten voor de moord op Henderson.

In het derde seizoen voorziet scenarist Sera Gamble een nog donkerder toekomst voor Joe. In een interview met entertainmentmagazine “The Hollywood Reporter” onthulde de 37-jarige New Yorkse dat de finale van het tweede seizoen niet veel goeds voorspelde voor onze protagonist.

Het is mogelijk dat Joe zijn verhaal na Seizoen 3 nog lang niet voorbij is. "We kunnen nog een paar seizoenen vullen met zijn verhaal", vertelde Sera Gamble aan “The Hollywood Reporter”. Tenslotte onthulde schrijfster Caroline Kepnes, die de boeken schreef waarop de serie is gebaseerd, dat ze een vierde boek aan het schrijven is, wat betekent dat er nog een seizoen van ‘You’ in de maak zou kunnen zijn: "Hij [Joe] reist naar een nieuwe stad en zal daar een oude droom achternajagen.”

Het derde seizoen van 'You' is vanaf 15 oktober te zien op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug


Series

Bekijk alles
Top