Concertzalen, open u! Deze concerten mag je niet missen.

We zijn nu echt weer terug! Het uitgaans- en culturele leven leeft weer op en dat betekent natuurlijk ook de langverwachte terugkeer van concerten. Proximus Pickx lichtte voor jou de beste en meest geanticipeerde opkomende concerten uit en maakte een lijstje aan data dat je zeker niet mag missen.

Ed Sheeran

Ed Sheeran keert meteen terug met een nieuwe tournee. Zijn nieuwe album, waar we allemaal nu erg al lang naar verlangen, komt uit op 29 oktober. De titel is ‘Equals’ en zorgt er ook voor dat de Engelse singer-songwriter nieuwe concertdata heeft gelost. Ook in België: op 22 juli 2022 zullen we zijn podium kunnen terugvinden in het Koning Boudewijnstadion. Bij de voorverkoop daarvan waren de 65.000 tickets uitverkocht in minder dan twee uur. De rosse Brit kondigde dan maar een extra concert aan, om nog meer fans te kunnen omarmen. Sheeran zal dan ook op 23 juli 2022 te zien zijn in België. Het is nog even wachten, dus draai in afwachting ervan nog maar ‘Bad Habits’, de nieuwe hit van Ed Sheeran, volledig grijs.

Eefje De Visser

Loste Eefje De Visser in juli 2020 noodgedwongen nog een concertfilm van haar alternatieve liveconcert ‘Bitterzoet’, dan is ze in 2022 klaar om het echte podium opnieuw volledig in te pakken in 2022. Zowel in België, Nederland als Duitsland zal ze touren, met in totaal 33 geplande concerten. Bij ons zal de Nederlandse singer-songwriter aantreden met concerten in onder andere de Vooruit, Het Depot, de Roma en de Ancienne Belgique. Om onze auditieve honger te stillen, bracht de Nederlandse in juni ook al een nieuwe single uit, ‘Storm’. Een concert van haar is onmisbaar voor elke muziekliefhebber, in België begint ze eraan op 20 april in Hasselt. Of ze nu zichzelf begeleidt op gitaar, beats laat pompen door de speakers of haar loopstation meesterlijk bespeelt, Eefje De Visser pakt iedereen in.

Sylvie Kreusch

We kennen haar al lang, maar binnenkort brengt Sylvie Kreusch eindelijk haar debuutalbum ‘Montbray’ uit. Op 5 november om specifiek te zijn. Geen betere reden om concerten te regelen, toch? Op 27 november zal de Antwerpse artieste de Volta in Brussel voor haar rekening nemen, twee dagen nadat Balthazar haar als voorprogramma zal losgelaten hebben op de Lotto Arena. Met haar eigenwijze stijl en unieke sound bracht ze al vaker publiek in vervoering. Naast een optreden in Het Depot op 21 december zal de singer-songwriter in het nieuwe jaar ook te zien zijn in Nederland, en zelfs in Hongarije! Zorg er dus voor dat je erbij bent en laat ‘Let it Burn’ je opbranden.

Roméo Elvis

De Belgische rapper is helemaal terug. Zijn grootste fans zullen geen kans willen missen om hem opnieuw in concert te zien en om zijn hits ‘Soleil’, 'Malade’ of ‘Drôle de question’ opnieuw live te kunnen horen. Op zowel donderdag 28 als vrijdag 29 oktober zal hij present tekenen in het Théâtre National Wallonie-Bruxelles. Zijn stijl, een mix tussen hiphop en electro, zal zonder twijfel de zaal opnieuw kunnen verwarmen. Zijn teksten, vol humor en cynisme, blijven plakken in je hoofd, of je het nu wil of niet. Roméo Elvis stak de spreekwoordelijke tent van het Ronquières Festival ook al in brand. Roméo Elvis, een man die zich niet laat vergeten!

Kom al in de sfeer met andere concerten en festivals via onze Proximus VOD-catalogus! Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Muziek

Bekijk alles
Top