Gloednieuwe special van 'Ben 10' komt naar Cartoon network

Fans van de populaire animatieserie ‘Ben 10’ krijgen op zondag 10 oktober een cadeautje, want de extra lange aflevering ‘Ben 10, Alien X-terminatie’ is te bekijken op Cartoon Network. In de spannende special moeten de Tennysons samenwerken met versies van zichzelf uit andere dimensies om hun grootste vijand tot nu toe te verslaan.

Een vijandige Onmi-Alien, genaamd Alien-X, springt van dimensie naar dimensie en valt daar versies aan van de familie Tennyson. De alien steelt Omnitrixen en lijkt daardoor steeds sterker te worden. Wanneer de alien ook in onze dimensie landt, krijgen Ben en de rest van de familie Tennyson gelukkig hulp van een opa Max uit een parallel universum. Die jaagt al even op de onversaagde alien en hij heeft een plan. Ben komt in contact met verschillende alternatieve Bens en zelfs een Gwen uit een andere wereld. Samen vormen ze een superteam om Alien-X te verslaan.
 
Zoals de kijkers van ‘Ben 10’ weten, speelt de animatieserie graag met alternatieve dimensies en tijdlijnen. De nieuwe afleveringen spelen zich namelijk af in een ander universum dan waar de serie in 2005 begon. Deze special is op zijn beurt de laatste aflevering die zich in de nieuwe tijdlijn afspeelt en brengt hommage aan de roots van de serie. Wat na de avonturen in deze tijdlijn volgt, moeten we nog even afwachten.
 
De gloednieuwe ‘Ben 10’ special, ‘Ben 10, Alien X-terminatie’ zie je op zondag 10 oktober om 10u50, alleen bij Cartoon Network!

Top