Jill Shaw kondigt nieuwe muziek aan in ‘Fresh Viral’

Films | Ianthe Tavernier krijgt hoog bezoek deze week in ‘Fresh Viral’. Niemand minder dan zangeres en onderneemster Jill Shaw belt in om haar muziektips en haar stem te delen met de kijkers.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jill Shaw is een van de rijzende sterren in ons muzieklandschap. Ze timmert al een hele tijd aan een carrière. We leerden haar in 2010 voor het eerst kennen toen ze met Jill & Laura ons land vertegenwoordigde op het Junior Eurovisiesongfestival. Ze was toen nog maar 15 jaar oud. Kort daarna scoorde ze solo een hit met het nummer ‘Summer Sucks’. Ze bleef daarna muziek maken en nam onder andere een EP op met John Roan van Arsenal, maar wist toen nog geen permanent plekje in de hitlijsten te veroveren.
 
Jill stortte zich intussen op andere ondernemingen en richtte met Shaw Clothing haar eigen kledinglijn op. Tijdens de coronaperiode kwam daar nog een tweede label bij: Crush. Maar haar eerste en grootste passie, die voor muziek, bleef toch de kop opsteken. Jill besloot deel te nemen aan ‘The Voice van Vlaanderen’ en liet zo haar stem weer in talloze huiskamers weerklinken.
 
Begin dit jaar wist ze indruk te maken met haar auditie en werd ze ingedeeld in team Koen. Van elk team schopten drie kandidaten het tot de liveshows en Jill was erbij, maar na de eerste liveshow moest ze de zangwedstrijd helaas verlaten. Niet getreurd, want haar deelname blies de muziekcarrière van de Gentse weer nieuw leven in. En, zo verklapt ze in ‘Fresh Viral’, ze brengt binnenkort een nieuwe plaat uit!
 
Niet alleen Jill geeft haar muziektips. Ook DJ Makasi geeft zijn aanraders om de heropening van de clubs dansend te vieren. Makasi, overigens de broer van Tatyana Beloy, draaide al plaatjes over de hele wereld en deelde onder andere het podium met Flo Rida, N.E.R.D en Martin Solveig.
 
‘Fresh Viral’ is te zien op Pickx+ (zender 13) op je TV. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!
 
Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je deze en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top