De 10 beste spelers van de Pro League in FIFA 22

Door Proximus

Deel dit nieuws

Alle liefhebbers van FIFA 22 zijn klaar voor de release, die slechts enkele dagen van ons verwijderd is. We maken van de gelegenheid gebruik om de beste spelers van onze nationale competitie te overlopen!

De eerste plaats is een ex-aequo tussen Simon Mignolet, de doelman van Club Brugge, en één van de recentste transfers van Antwerp, de Ninja, ook bekend als Radja Nainggolan!

Achter dit duo vinden we Paul Onuachu, waarvan verwacht werd dat hij tijdens de transferperiode zou vertrekken. De spits bleef uiteindelijk bij Genk en staat op de derde plaats, met een score van 79!

FC Brugge is alomtegenwoordig in deze top 10! Naast de eerste plaats van Simon Mignolet heeft de club vier vertegenwoordigers staan van de 4e tot en met 8e plaats. De vierde is Noa Lang. De Nederlander wordt steeds bekender dankzij zijn prestaties in de Champions League. Zijn plek is dus niet meer dan normaal.

De vijfde plek is voor Clinton Mata, een vaste waarde in de Brugse verdediging.

De volgende plaatsen worden respectievelijk ingenomen door het Brugse middenveldduo Ruud Vormer en Hans Vanaken! Gezien de speeltijd van de Nederlander aan het begin van het seizoen, is het waarschijnlijk dat hij volgend seizoen lager op de ranglijst zal staan.

Maouassa, de linkerverdediger van Club Brugge, staat op nummer 8. De volgende positie, en dus 9de plaats, wordt ingenomen door Théo Bongonda. Hij is na Onuachu de tweede Genkse speler in deze top 10.

De laatste speler in de rangschikking is Bas Dost, de productieve spits van Club Brugge vorig seizoen. Hij heeft momenteel echter moeite om speeltijd te vinden. Dat zal waarschijnlijk niet veranderen met de opkomst van de jonge Charles De Ketelaere, die een score van 75 heeft.

Er staan maar liefst 7 Bruggelingen in deze top 10 van de beste Pro League-spelers in FIFA 22. Dat Club Brugge de Belgische competitie op het veld domineert, wisten we al. Het is nu duidelijk dat die dominantie zich ook uitstrekt tot het virtuele veld!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top