ESL Benelux: Project Eversio en Game Fist winnen hun eerste match van dit seizoen

Door Proximus

Deel dit nieuws

De tweede speeldag van het ESL Proximus Benelux Championship is gespeeld en de matches waren deze week extra spannend! Het is allemaal begonnen met Project Eversio tegen Sector One waarbij Eversio de reverse sweep konden vinden (1-2). Bij Game Fist tegen Join The Force kwamen we ook bij een 3e map, daar was het 2-1 voor Game Fist.

Sector One vs. Project Eversio

Het begon goed voor de vossen van Sector One op hun eigen map pick Mirage, daar vonden ze de overwinning met een 16-11 score. Bij Ancient was het een volledig ander verhaal, met een 16-6 score gaven Project Eversio hun tegenstanders geen enkele kans. De derde map zag er uit als een overwinning voor Sector One tot we in overtime terecht kwamen, daar konden Project Eversio de map (19-17) en de match (1-2) winnen.

Join The Force vs. Game Fist

Bij de eerste map Mirage hadden Join The Force heel weinig kansen, ze verloren met een 16-6 score. Inferno zag er enorm goed uit voor Game Fist, zo goed dat ze 1 ronden weg waren van de overwinning. Toen de score op 15-9 stond hebben we het onmogelijke gezien. Elke speler van Join The Force kocht een scout en ze gingen daarmee voor een mid rush. De strategie was zo uniek dat Game Fist hier niet klaar voor waren. Dit zorgde ervoor dat Join The Force na twee overtimes de overwinning konden bemachtigen (22-20).

De ster van de tweede map was zeker en vast Kristian ‘kr1smo‘ Mortensen van Join The Force, hij kon maar liefst 43 kills vinden. Bij de derde map Dust2 ging het iets beter voor Game Fist, zo goed zelfs dat ze de overwinning met een 16-13 score konden bereiken. De bo3 match eindigde dus met een 2-1 score voor Game Fist.

Image

De tweede week van het ESL Proximus Benelux Championship is voorbij. Maar wees niet bang, maandag 04/10 is het al weer tijd voor de derde speeldag. Afspraak bij Pickx Esports om 18:00u!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top