Belgische Nivera verhuist naar Team Liquid in Valorant

Door Proximus

Deel dit nieuws

Nabil “Nivera” Benrlitom zal zich binnenkort aansluiten bij het Valorant-roster van Team Liquid, naast zijn broer ScreaM. Na enkele maanden op de bank van de Vitality-organisatie, wordt de jonge Belg de recentste CSGO-speler die de overstap naar Valorant maakt.

Na enkele maanden van inactiviteit op de bank van het Franse Team Vitality, krijgt de toekomst van de Belgische speler Nivera eindelijk vorm. De legendarische organisatie Team Liquid kondigde namelijk aan dat hij de vijfde man van het Valorant-roster wordt.

Wanneer broers ploegmaten worden

Wat deze aanwerving zo interessant maakt, is de familiale geschiedenis die achter de komst van de speler in dit nieuwe team en spel zit.

Met deze transfer sluit Nivera zich aan bij een van de beste CS:GO-spelers aller tijden, niemand minder dan zijn broer! Adil “ScreaM” Benrlitom speelt nu al enkele maanden voor Liquid. Volgens verschillende bronnen had de Belg herhaaldelijk zijn wil uitgesproken om zich bij zijn broer aan te sluiten en de overstap naar Valorant te maken. Hij voegt zich ook bij een voormalig Counter-Strike pro, niemand minder dan Elias “Jamppi” Olkkonen.

Hoewel de jonge speler de zesde man van Vitality was, was er geen sprake van een six man roster. De Belg vervangt bij Liquid de speler Kryptix. Die kondigde aan dat hij een stap terug zet om persoonlijke problemen aan te pakken.

We hopen dat Nivera’s toekomst bij Valorant rooskleuriger is dan zijn CS:GO-carrière. Vitality leek het antwoord op een zeer intens wedstrijdschema gevonden te hebben door een zesde speler aan te nemen, maar de nieuwe grote toernooiregels van Valve hebben dat project in de kiem gesmoord.

De toekomst zal uitwijzen of zijn komst Team Liquid kan helpen. Het team worstelt al heel wat weken met zichzelf, waardoor de kwalificatie voor de Masters van Berlijn niet gehaald werd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top