'Council of Dads' komt naar Pickx+ en Movies & Series

Films | Vanaf 15 september kan je de serie 'Council of Dads’ exclusief bekijken op Pickx+ en Movies & Series. Proximus Pickx vertelt je over deze inspirerende serie die je zal doen lachen en huilen tegelijk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De serie ‘Council of Dads’ is zo'n pareltje dat je vast niet onverschillig laat! Scott Perry (Tom Everett Scott) en zijn vrouw Robin (Sarah Wayne Callies) hebben vijf kinderen. Op een dag stort hun wereld in: Scott lijdt aan kanker en heeft niet lang meer te leven. Hij wil dat zijn kinderen een vaderfiguur hebben, dus stelt hij een oplossing voor: zijn drie beste vrienden (Clive Standen, J. August Richards, Michael O'Neill) zullen hem vervangen. De oudste dochter, Luly, en haar vier broers en zussen, Theo, Charlotte, JJ en de pasgeboren Hope, passen zich aan aan de komst van drie nieuwe "vaders". Zij zullen hen en hun moeder, Robin, begeleiden en steunen bij alle uitdagingen en triomfen die het leven te bieden heeft. De mannen in kwestie - Anthony, Larry en Oliver – zien de opdracht als hun roeping en halen veel voldoening uit hun nieuwe rol als reservevaders. Ze ontdekken dat ze de familie Perry net zo hard nodig hebben als de familie Perry hen nodig heeft.

Trouw aan roman

‘Council of Dads' is een bewerking van de roman 'The Council of Dads: A Story of Family, Friendship & Learning How to Live' van Bruce Feiler uit 2010. De auteur beschrijft hoe hij, nadat bij hem botkanker was geconstateerd, zes vrienden vroeg om zijn gezin te komen steunen als hem iets zou overkomen.

Voor de serie, geproduceerd door NBC, hebben de twee showrunners Joan Rater en Tony Phelan, het verhaal aanzienlijk gewijzigd, maar het overkoepelende plot blijft trouw aan de roman. Het eerste seizoen van tien afleveringen vertelt een jaar uit het leven van de familie Perry. Het programma is erg grappig, maar minstens even emotioneel. We waarschuwen je nu al: de kans dat je het droog houdt, is klein.
 
‘Council of Dads’ is vanaf 15 september om 20u te zien op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Meer info en voorwaarden vind je hier terug.

Vanaf 15 september kan je de exclusieve zender Pickx+ drie maanden lang gratis activeren en testen, op je TV-box, via de Pickx app of op Pickx.be. Na deze proefperiode betaal je slechts €4,99/maand om volop te genieten van het beste van je tv!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top