Deze Netflix-nieuwtjes staan in september voor je klaar!

Series |

Als de maand september hetzelfde weer in petto heeft als juli en augustus, blijven we met z’n allen maar beter binnenshuis. Gelukkig hoeven we ons daar niet te vervelen, want Netflix heeft zopas zijn catalogus weer aangevuld met heel wat nieuwigheden. Proximus Pickx geeft jou alvast een overzicht.

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

La Casa de Papel - Seizoen 5

De roversbende van de Professor heeft zichzelf al meer dan 100 uur in de Nationale Bank van Spanje gebarricadeerd. Na een tragisch overlijden blijkt dat er bovendien geen vluchtplan meer voorhanden is. Om zichzelf uit deze benarde situatie te bevrijden, zal er dus naar wapens gegrepen moeten worden. Maar is dat wel een goed idee? Want ook het Spaanse leger staat voor de deur.

Ontdek het eerste deel van het laatste seizoen van La Casa de Papel op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Lucifer - Seizoen 6

In het zesde en laatste seizoen van deze spannende serie zullen we zien hoe Lucifer (Tom Ellis) zich stelt in de rol van God nadat hij zijn vriendin Chloe (Lauren German) van de dood heeft kunnen redden. Als heerser over de wereld zal hij niet meer dezelfde fratsen kunnen uithalen als voorheen. Het wordt bovendien een uitdaging om de weg naar zijn geliefden op aarde terug te vinden.

Ontdek het zesde en laatste seizoen van Lucifer vanaf 10 september op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Moneyball (2011)

Na een teleurstellend seizoen, stelt coach Billy Beane (Brad Pitt) sportanalist Peter Brand (Jonah Hill) van de Yale-universiteit aan om zijn ploeg aan successen te helpen. Die kijkt enkel naar statistieken van spelers om een ploeg te vormen, en dus niet naar de status. Beane behaalt met deze werkwijze verrassende resultaten maar toch is zijn baas niet overtuigd. Die wil immers topspelers in het team zien spelen om extra status te verwerven. Het valt dan ook af te wachten of Beane en Brand zullen plooien onder de toenemende druk.

Ontdek ‘Moneyball’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015)

Op miraculeuze wijze verdwijnt het recept van de befaamde en gesmaakte Krabburgers. Heel Bikinibroek is ontzet en kijkt naar SpongeBob om het recept terug te vinden. Die trekt er samen met Octo, Patrick, Meneer Krabs en Sandy op uit om het gestolen recept terug te vinden. Om deze klus te klaren moet de bende boven de waterlijn (en zichzelf) uitstijgen.

Ontdek The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Pitch Perfect 3 (2017)

De Bella’s hebben dan wel het wereldkampioenschap acapella op hun naam geschreven, toch lijkt hun toekomst niet zo rooskleurig. Het immers niet mogelijk om via acapella alleen een carrière uit te bouwen en dat stemt de dames triest. Gelukkig hoeven er nog geen moeilijke knopen doorgehakt worden, want de meisjes worden gevraagd om nog een laatste keer op tournee te gaan in Europa.

Ontdek Pitch Perfect 3 op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top