Geniet van het eerste schoolweekend met deze kijktips

Het eerste weekend van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wil jij even goed relaxen na de eerste paar dagen op de schoolbanken? Dan heeft Proximus Pickx de ideale kijktips voor je op een rij gezet.

Vrijdag: Belgium’s Got Talent

Hoeveel talent zit er in België? En hoeveel daarvan is nog niet ontdekt? Via deze talentenshow krijgen we er alvast een beter beeld van. ‘Belgium’s Got Talent’ is terug voor een zevende seizoen en gooit de deuren voor de audities weer open. De jurytafel wordt dit jaar bezet door An Lemmens, Ruth Beeckmans, Bart Peeters en Davy Parmentier. Zij zullen zorgvuldig beslissen welk talent een plekje in de liveshows verdient, al dan niet door middel van een gouden buzzer. Entertainment verzekerd!
 
Bekijk ‘Belgium’s Got Talent’ op vrijdag 3 september om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

American Traitor: The Trial of Axis Sally

'Axis Sally' vertelt het waargebeurde verhaal over een Amerikaanse radiopresentatrice, Mildred Elizabeth Gillars genaamd. Zij was tijdens de Tweede Wereldoorlog werkzaam voor de nazi's met het oog op het verspreiden van propaganda. Geliefd en gehaat door de Amerikaanse militairen kreeg ze de bijnaam Axis Sally toebedeeld. Na de oorlog werd ze beschuldigd van verraad en tot een gevangenisstraf veroordeeld.
 
‘American Traitor: The Trial of Axis Sally’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Zaterdag: Mamma Mia: Here We Go Again!

Aangezien iedereen nu weet dat ABBA een comeback gaat maken, is dit het perfecte moment om je nog eens onder te dompelen in de wondere musicalwereld van hun liedjes. ‘Mamma Mia: Here We Go Again!’ is het vervolg op ‘Mamma Mia!’ en neemt je mee terug in de tijd naar 1979, toen de jonge Donna, Tanya en Rosie afstudeerden aan de universiteit van Oxford. Donna besluit het avontuur op te zoeken in Europa, waar ze Harry, Bill en Sam ontmoet. Op de laatste wordt ze verliefd, maar hij is ook de man die haar hart breekt. In het heden droomt Donna's zwangere dochter Sophie ervan om een taverna op te knappen terwijl ze haar moeders oude vrienden en vriendjes weer ontmoet op het Griekse eiland Kalokairi.
 
Bekijk ‘Mamma Mia: Here We Go Again!’ op zaterdag 4 september om 20u30 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

He's All That

Padgett Sawyer is een social media "makeover" influencer die in een relatie zit met een verwaande tiener die zijn kans waagt in de muziekwereld. Als ze er tijdens een livestream op instagram op uitkomt dat hij haar bedriegt, gaat die confrontatie viraal. Padgett verliest duizenden volgers en gaat akkoord met een weddenschap om terug aan bekendheid te winnen: ze moet de grootste ‘loser’ van de school een adembenemende makeover geven. Maar is hij alleen maar een weddenschap voor haar?
 
Ontdek ‘He’s All That’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: In the shadow of 9/11

‘In the Shadow of 9/11’ vertelt het verhaal van de ‘Liberty Seven’, een groep verarmde jonge zwarte mannen uit Miami die ervan beschuldigd werd samen met Al Qaeda een aanslag te plannen op verschillende gebouwen in de VS. De zeven waren geen moslims, bezaten geen wapens en hadden nooit contact met Al Qaeda. Ze werden allemaal gearresteerd in de zomer van 2006, waarna vijf veroordeeld werden en twee vrijgesproken. Op dit moment zijn alle mannen weer vrij, maar ‘In the Shadow of 9/11’ is een goed voorbeeld van de moeizame transitie die de FBI doormaakte na 9/11, waarbij de focus verlegd werd van misdaadbestrijding naar terrorismebestrijding.
 
Bekijk ‘In the Shadow of 9/11’ op zondag 5 september om 21u50 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Grown Ups

Een alleenstaande man die te veel drinkt. Een vader met drie dochters die hij zelden ziet. Een man met overgewicht en zonder werk. Een koppige huisman. Een succesvolle Hollywood agent getrouwd met een mode-ontwerpster. Wat hebben deze vijf mannen gemeen? Ze speelden vroeger op school in hetzelfde basketbalteam. Nu is hun vroegere coach overleden en worden ze herenigd op zijn begrafenis. Zal de groep oude banden herontdekken?
 
‘Grown Ups’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top