Tweede seizoen van ‘De Cooke & Verhulst Show’ krijgt nieuwe tafelgasten

Films |
Tromgeroffel… Het is weer zover. Weldra schuiven James Cooke en Gert Verhulst opnieuw aan hun tafel voor een nieuw seizoen van de ‘De Cooke & Verhulst Show’. Naast Rani De Coninck krijgen ze het gezelschap van enkele nieuwe vaste, vrouwelijke gasten!
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Terwijl de programmamakers vorig jaar afstapten van de werkwijze op de boot van Gert Verhulst, blijft Verhulst volhouden dat er in de toekomst nieuwe afleveringen van de populaire talkshow op de Evanna worden gemaakt. De momenten waarbij BV’s ook ’s ochtends en ’s avonds laat in gesprek gaan met James en Gert, de ene keer al serieuzer dan de andere, zijn dus nog niet voorgoed voorbij. In de show is dat nog niet het geval en blijft het huidige format behouden. Volgens Gert en James werden wel kleine details aangepast. “Een nieuw seizoen betekent een nieuwe wind’, vertelt op Gert Verhulst in de trailer van het nieuwe seizoen. “Een beetje frisser, wat fijngevoeliger, wat intelligenter en meer diepgang in de gesprekken”, pikt James Cooke in. 
 

Waar Erik Van Looy, Jeroom, Marc-Marie Huijbregts en Rani De Coninck vorig jaar als vaste gasten beurtelings aanschoven, is die eer deze keer weggelegd voor Tine Embrechts en Margriet Hermans. Die tonen in de trailer dat ze maar al te blij zijn met de extra vrouwelijke stemmen in de show. Rani De Coninck blijft aan boord, maar samen met Embrechts en Hermans krijgt ze ook het gezelschap van niemand minder dan Herman Brusselmans, Amelie Aelbrechts, Lotte Vanwezemael, Jelle Cleymans en Rik Verheye.
 
De gastenlijst is dan wel helemaal veranderd, inhoudelijk blijft de ‘De Cooke & Verhulst Show’ inzetten op de actualiteit van de dag. Vorige keer konden we al zien dat de actualiteit wordt gefileerd met een stevige portie humor en het grote relativeringsvermogen van beide hoofdpresentatoren. Dat zal ook deze keer terug het geval zijn, want met Gert Verhulst en James Cooke is amusement te allen tijde verzekerd!

Schuif elke maandagavond om 21u35 aan bij ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top