Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Benieuwd? Lees snel verder.

Jungle Cruise

Klaar voor de wildste rit van je leven? In ‘Jungle Cruise’ neemt schipper Frank Wolff (Dwayne Johnson) wetenschapper Lily Houghton (Emily Blunt) en haar broer MacGregor (Jack Whitehall) mee diep de jungle in op de Amazone. Lily wil een eeuwenoude boom met ongeziene geneeskrachtige eigenschappen vinden om de geneeskunde voor altijd te veranderen. Maar de jungle sluit hen steeds verder en verder in en om elke hoek loert onverwacht bovennatuurlijk gevaar. Redden ze het samen in Wolffs kleine rivierbootje?

De Premium-film ‘Jungle Cruise’ is vanaf 31 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online! 

Nomadland

In ‘Nomadland’ zie je topactrice Frances McDormand aan het werk! Fern (McDormand), een Amerikaanse vrouw van middelbare leeftijd, verliest op korte tijd haar job en haar man door de kredietcrisis in 2011. Ze verkoopt bijna al haar bezittingen en koopt een busje waarin ze gaat wonen. Op zoek naar werk, reist ze doorheen Amerika als een moderne nomade, terwijl ze onderweg unieke figuren tegenkomt en tonnen levenswijsheid opdoet.

‘Nomadland’ is vanaf 15 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online! 

The Suicide Squad

De gevaarlijkste superschurken zijn terug en ze zijn sterker dan ooit! In deeze sequel stuurt de regering de gevangenen van Belle Reve naar het afgelegen, door vijanden overspoelde Zuid-Amerikaanse eiland Corto Maltese. De groep met onder anderen Bloodsport, Peacemaker, King Shark en Harley Quinn trekt gewapend met high-tech wapens door de gevaarlijke jungle om Jotunheim te vernietigen, een gevangenis en laboratorium uit het Nazi-tijdperk waar politieke gevangenen werden vastgehouden en experimenten werden uitgevoerd. Tijdens de missie komen ze in conflict met Starro, een reusachtige, telepathische buitenaardse zeester.
 
‘The Suicide Squad’ mag dan wel een sequel zijn, maar het verhaal is geen vervolg op ‘Suicide Squad’ uit 2016. Margot RobbieIdris Elba, John Cena, Joel Kinnaman en Sylvester Stallone zijn gelukkig wel weer van de partij.

‘The Suicide Squad’ is vanaf 13 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogusNaar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online! 
The Comeback Trail

‘The Comeback Trail’ is een zotte misdaadkomedie met een indrukwekkende cast! Max Barber (Robert de Niro), een filmproducer, is veel geld verschuldigd aan maffiabaas Reggie Fontaine (Morgan Freeman). In een poging om dat geld bijeen te sprokkelen besluit hij een filmproductie op te starten en verzekeringsfraude te plegen. Het plan: de toch al suïcidale acteur Duke Montana (Tommy Lee Jones) inhuren, hem voor miljoenen verzekeren, zijn stunts saboteren en hopen op een ongelukje.

‘The Comeback Trail’ is vanaf 21 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Tom and Jerry

In de komedie ‘Tom and Jerry’ leeft je favoriete duo zich nog maar eens uit in een echt kat-en-muisspel! Wanneer Kayla, personeelslid in een vijfsterrenhotel in New York, mee een huwelijk moet organiseren, dreigt het feest in het water te vallen. Een brutale muis, Jerry, zet in het hotel namelijk de boel op stelten. Kayla besluit straatkat Tommy dan maar in te schakelen …

‘Tom and Jerry’ is vanaf 22 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


A Quiet Place Part II

De thriller ‘A Quiet Place Part II’ is zo mogelijk nog spannender dan het eerste deel ‘A Quiet Place’. Na het verlies van haar man Lee (John Krasinski) moet Evelyn (Emily Blunt) haar kinderen alleen zien te beschermen tegen de blinde alienachtige wezens met een scherp gehoor. Ze verlaten hun thuis en proberen opnieuw zo stil mogelijk te zijn. Helaas wordt al snel duidelijk dat er nog andere gevaren zijn die ze niet verwacht hadden.

‘A Quiet Place Part II’ is vanaf 23 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Honest Thief

In het verrassende misdaaddrama ‘Honest Thief’ ontmoet de beruchte bankovervaller Tom Carter (Liam Neeson) de liefde van zijn leven, Annie (Kate Walsh). Zij werkt als receptioniste bij de opslagplaats waar hij zijn gestolen geld verbergt. Wanneer Carter zijn leven wil beteren, geeft hij zich aan bij de politie. Spijtig genoeg werkt hij zich nog verder in de nesten als blijkt dat hij bij twee corrupte FBI-agenten terechtgekomen is …

‘Honest Thief’ is vanaf 30 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Kipchoge: The Last Milestone

De straffe documentaire ‘Kipchoge: The Last Milestone’ vertelt het verhaal van Eliud Kipchoge, sinds 2018 wereldrecordhouder in het marathonlopen. In 2019 waagt de langeafstandsloper zich aan een legendarische uitdaging waar nog geen mens in slaagde: een marathon lopen in minder dan twee uur tijd! Volg Kipchoge tijdens zijn voorbereidingen in Kenia en Europa, leer hem persoonlijker kennen dankzij interviews bij hem thuis in Kenia en ontdek hoe hij mentaal ijzersterk is geworden. Een unieke kijk achter de schermen!

‘Kipchoge: The Last Milestone’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Films

Bekijk alles
Top