Kathleen Aerts jaagt haar Zuid-Afrikaanse droom na in ‘Villa Zuid-Afrika'

Series |
Kathleen Aerts kennen we als ‘de blonde’ van de originele K3-bezetting, die jaren geleden uit de schijnwerpers van de showbizz verdween om te verhuizen naar het weelderige Zuid-Afrika. De ex-zangeres koesterde er al die jaren een droom, die ze nu in vervulling wil laten gaan: een luxueuze guesthouse openen. Maar het pad naar haar droomhuis loopt niet over rozen. Een tv-ploeg van VTM registreerde het bewogen avontuur van Aerts en haar gezin.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Villa Zuid-Afrika’ zien we spring-in-‘t-veld Kathleen zonder het vernislaagje van de showbizz waaronder ze zich als K3-poppemie schuilhield. We leren haar hechte gezin kennen: haar man Steven, twee zonen en drie huisdieren, die allen aan boord zijn van een avontuur dat hun leven in een andere plooi zal leggen. Een gastenverblijf openen is een werk van lange adem, dat gepaard gaat met heel wat gevloek, tranen en gekibbel maar ook ontlading, vreugde-uitbarstingen en lol. Een rollercoaster van emoties dus, vanaf morgen elke maandag te zien op VTM2.
 
“Al tien jaar praten we erover om een guesthouse te openen in ons thuisland Zuid-Afrika. Het is zot dat we het nu ook écht gaan doen en we onze jarenlange droom eindelijk gaan realiseren”, aldus Aerts. “We moeten knopen doorhakken, een afspraak maken met de bank en keihard gaan voor die ene plek die ons doet wegdromen. Wat nu al zeker is: het wordt een onvergetelijk avontuur waarvan we op voorhand niet weten wat er op ons pad zal komen.”
 
Daarnaast heeft Aerts nog een verrassing in petto: speciaal voor ‘Villa Zuid-Afrika’ smeerde ze de stembanden nog eens en spreidt ze haar zangkwaliteiten tentoon. Ze zong de titelsong ‘Droom!’ in, die ze meteen ook als single de wereld instuurt. Het is haar eerste muzikale wapenfeit in vier jaar, met een glansrol voor zonen Jay en Lewis als schattige rapdreumesen. Het lied werd ook voorzien van een videoclip, waarin we een eerste glimp opvangen van ‘Villa Zuid-Afrika’.

Bekijk 'Villa Zuid-Afrika' vanaf maandag 23 augustus om 21u30 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top