Binnenkort op Disney+: horror-anthologie tot eerbetoon aan ‘Star Wars’

Binnenkort komt er weer heel wat nieuw kijkvoer op je af via streamingplatform Disney+. Om je een weg te helpen banen in de catalogus, stellen we je graag enkele series voor die in september verschijnen.

American Horror Stories

American Horror Stories’ is een spin-off van Ryan Murphy en Brad Falchuks bekroonde serie ‘American Horror Story’. De wekelijkse serie zal elke aflevering een ander horrorverhaal laten zien. Sinds 2011 hebben de makers van ‘American Horror Stories’ het horrorgenre opnieuw vormgegeven met verschillende afleveringen over een griezelig gesticht, een heksenkring, een rondreizende freakshow, een spookhotel en zelfs de Apocalyps. De televisieserie heeft een enorme fanbase weten te creëren van mensen die vol verwachting uitkijken naar het volgende hoofdstuk. De serie wordt geproduceerd door Twentieth Television.
 
Ontdek ‘American Horror Stories' nu op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

The Great North

The Great North’ volgt de avonturen van de familie Tobin in Alaska, waar alleenstaande vader Beef zijn best doet om zijn rare kinderen bij zich in de buurt te houden. In het bijzonder zijn enige dochter Judy, met haar artistieke dromen die haar weghalen van de vissersboot van de familie en meevoeren naar de glamoureuze wereld van het plaatselijke winkelcentrum. De andere leden van de familie zijn Judy’s oudere broer Wolf en zijn verloofde Honeybee, haar middelste broer Ham en haar tienjarige, vroegwijze broertje Moon. Terwijl hun moeder buiten beeld is, zoekt Judy steun bij haar nieuwe bazin Alyson en haar denkbeeldige vriendin Alanis Morissette, die aan haar verschijnt in het noorderlicht.
 
Ontdek ‘The Great North’ nu op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Y: The Last Man

Het drama ‘Y: The Last Man’ is gebaseerd op de veelgeprezen serie van Brian K. Vaughan en Pia Guerra van DC Comics. De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een catastrofale gebeurtenis elk zoogdier met een Y-chromosoom uitroeit, op één man en zijn aapje na. De serie volgt de overlevenden in deze nieuwe wereld als ze worstelen om te herstellen wat verloren is gegaan en daarmee proberen om iets beters op te bouwen. ‘Y: The Last Man’ is een 60-delige sciencefiction-stripreeks die vanaf 2002 is gepubliceerd.
 
Ontdek ‘Y: The Last Man’ vanaf nu op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Star Wars Visions

'Star Wars Visions’ is een eerbetoon aan ‘Star Wars’ in de vorm van een bloemlezing van geanimeerde korte verhalen door de lens van ’s werelds beste animemakers en verhalenvertellers. 
Ontdek ‘Star Wars Visions’ vanaf 22 september op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Series

Bekijk alles
Top