Clouseau speelt laatste concert voor nieuwe tournee in Proximus Pop-Up Arena

Festivals |
Clouseau neemt nog voor zijn ‘Tweesprong’-tournee van start gaat, met veel goesting tijd om op vrijdag 20 augustus een uitstap naar zee te maken. Clouseau stond op het punt zijn tournee te starten toen corona het land in zijn greep kreeg. Maar uitstel betekent geen afstel. De tournee start in augustus maar niet zonder eerst in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke de sterren uit de hemel te spelen.
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zet de broers Koen en Kris Wauters op een podium en je hebt een feest. Iedere keer! Hits, ambiance en sfeer van begin tot einde. Vrijdag 20 augustus pakken Koen en Kris Wauters uit met een concert waarvan nu al wordt voorspeld dat het een legendarische zomeravond wordt. Daar zorgen de bakken energie, de zin om te entertainen en het immens aantal populaire songs om uit te kiezen voor.
 
Het nieuwe album ‘Tweesprong’ is inmiddels bijna twee jaar geleden gelanceerd. Door de coronacrisis kon het duo de plaat nog nooit voor het grote publiek spelen. Nog het hele jaar en ook begin volgend jaar kan je op verschillende locaties in België én Nederland Vlaanderen’s bekendste muzikale broers aan het werk zien. 
 
Voor het concert in Middelkerke zijn nog enkele tickets te koop! Koop hier je ticket voor ‘Clouseau’ op vrijdag 20 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

Fun fact: als je de Proximus Pop-Up Arena bezoekt, kan je kans maken op een Galaxy S21-smartphone of Fairphone3+. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd!  

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top