Slechts drie veldspelers op de bank bij Lommel SK: wat was er aan de hand?

Challenger Pro League | De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen heeft alleen nog maar meer vraagtekens doen rijzen bij de Lommelse fans. Nadat de club zich  de voorbije weken niet echt roerde op de transfermarkt én T1 Liam Manning enkele dagen voor de start van de competitie zijn boeltje pakte, bleek er ook op de wedstrijddag nog vanalles mis te zijn.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Zo stonden er amper drie veldspelers (en twee doelmannen) op het reservenlijstje van de Limburgers. Deels was dat te wijten aan blessureleed bij Thordarson, Kabongo, Troonbeeckx, Boussouf en Mohammed. Maar ook Kadiri, Talvitie, Rosa, Aguilar en Arzani waren niet van de partij.

Kadiri werd geweerd uit de wedstrijdkern omdat hij weldra (wellicht) andere oorden opzoekt en Talvitie, Rosa, Aguilar en Arzani waren nog niet speelgerechtigd. Opmerkelijk, want Rosa vertoeft al sinds januari in Lommel en Talvitie valt als Fin binnen de Europese procedures en zou dus vrij snel speelgerechtigd kunnen zijn.

Interimcoach Peter van der Veen probeerde na de match niet te veel aandacht te besteden aan de afwezigen, maar lichtte bij de twee opvallendste gevallen toch een tipje van de sluier op. "Diego Rosa was net terug van een verblijf bij Manchester City en onze jonge Fin Juho Talvitie had nog nodige documenten bij zijn ouders liggen", aldus de Nederlander bij Het Laatste Nieuws.

Puzzelen

Zaterdag staat de volgende opdracht op de Lommelse agenda. Dan spelen de Noord-Limburgers bij Excelsior Moeskroen. Dat zal zonder Laurent Lemoine zijn, want hij kreeg rechtstreeks rood tegen Waasland-Beveren. Als de Lommelse administratie tegen dan niet beter op punt staat, dan dreigt er nog een speler minder op de bank te zitten...

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top