Excelsior Moeskroen heeft nog even uitgepakt op de transfermarkt. Nadat de club eerder vandaag al Frédéric Duplus officieel voorstelde, volgden later op de avond ook nog de transfers van Jason Bourdouxhe, Calvin Dekuyper en Lucas Ribeiro Costa.
Bourdouxhe is een 30-jarige linkermiddenvelder die zijn hele carrière al in Nederland heeft gespeeld. Het jeugdproduct van KV Mechelen maakte via Jong PSV carrière bij FC Eindhoven, VVV Venlo, Helmond Sport, Emmen en Top Oss. In totaal speelde Bourdouxhe al meer dan 200 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Nu waagt hij dus zijn kans in de Belgische tegenhanger; 1B.

Dekuyper is een 21-jarige defensieve middenvelder die de voorbije jaren opklom van de Cerclejeugd naar het eerste elftal van de Vereniging. De voorbije twee seizoenen maakte hij deel uit van de A-kern en speelde hij 10x mee in de Jupiler Pro League.

Ribeiro Costa is een 22-jarige offensieve middenvelder die de voorbije seizoenen al in 1B speelde voor Excelsior Virton en RWDM. Tussendoor lag hij ook onder contract bij Sporting Charleroi, maar daar bleef zijn aandeel beperkt tot 10 wedstrijden.

De Braziliaan wordt een jaartje gehuurd van de Carolo's terwijl de twee Belgen een contract tekenden voor een seizoen (met optie).