Virton geeft visitekaartje af tegen Willem II en stelt nog eens twee nieuwe spelers voor

Sport | Excelsior Virton heeft in haar laatste voorbereidingsmatch op het nieuwe seizoen laten zien dat het toch wel in staat is om een aardig potje te voetballen. De Luxemburgers gingen pas in blessuretijd ten onder tegen de Nederlandse Eredivisionist Willem II.

Virton kwam al snel op achterstand na een doelpunt van Sadikki, maar Sula kon al snel gelijkmaken vanop de strafschopstip. Na de 1-1 speelde Virton heel aardig mee met de Nederlanders. Het kreeg zelfs enkele mooie kansen, maar de overwinning bleef uiteindelijk toch in Nederland nadat Kabangu in blessuretijd alsnog de 2-1 scoorde.

Opstelling Virton: Sadin; Vinck (61’, Awassi), Droehnle (76’, Guillaume), Rizzo (61’, Fiore), Hamzaoui (76’, Gaye); Masangu (17’, Doué), Allach (76’, Hery), Aabbou (61’, Mouaddib), Bukusu (46’, Ahlinvi), Sula (76’, Napoletano), Pinga (61’, Barnes).

Na de match stelde de club prompt ook nog twee nieuwe spelers voor. Noah Awassi (23) komt over van het tweede elftal van Schalke 04 en moet de defensie mee versterken. Herdi Bukusu (21) komt dan weer over van het tweede elftal van Leverkusen. Hij is een aanvallende flankspeler.