Netflix’ ‘Top Secret UFO Projects Declassified’ wakkert vragen over buitenaards leven weer aan

Geloof jij in aliens, UFO's en andere buitenaardse verschijningen? Dit onderwerp houdt de mensheid al lang bezig en is even fascinerend als intrigerend. Zozeer zelfs dat er al meerdere documentaires over zijn uitgebracht. Netflix lanceerde op 3 augustus ‘Top Secret UFO Projects Declassified’ de wereld in, en Proximus Pickx schotelt je nog een paar UFO-docus voor.

Het leven in de ruimte boeit evenveel als het beangstigt. Wetenschappers, nieuwsgierigen en complotdenkers bestuderen al jaren de kwestie van de ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen (Unidentified flying object, UFO's). Er zijn talloze getuigenissen en foto's van UFO-waarnemingen, maar ook raadselachtige video's van aliens die door de autoriteiten verborgen zouden zijn. Netflix besloot zelf een antwoord te zoeken op al deze vragen en bracht op 3 augusts de documentaireserie ‘Top Secret UFO Projects Declassified’ uit.
 
Deze miniserie bevat getuigenissen van mensen die al getuige waren van buitenaards leven, maar ook interviews met deskundigen op het gebied van de ufologie. Archiefbeelden zullen eveneens je nieuwsgierigheid prikkelen. Ze zijn namelijk afkomstig van een zeer officiële bron: het Amerikaanse ministerie van Defensie. De topgeheime documenten werden vrijgegeven om complottheorieën te voorkomen.
 
Netflix probeert met deze documentaire een tal mythes te ontrafelen. Een goed onderbouwd en grondig onderzoek dat een compleet overzicht geeft van een van de grootste mysteries van de mensheid.
 
Ontdek ‘Top Secret UFO Projects Declassified’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Alien Worlds

Deze vierdelige serie is een mix van science fiction en realiteit, en stelt andere bronnen van leven op andere planeten in het heelal voor. Het is dus een projectie, een gissing naar een nieuwe wereld. Met behulp van computergegenereerde beelden passen de filmmakers de wet van het leven op aarde toe op de rest van het melkwegstelsel waarin wij leven. Elk van de vier afleveringen concentreert zich op een exoplaneet, namelijk Janus, Atlas, Terra en Eden. Bovendien komen verschillende deskundigen aan het woord om hun mening te geven. Bestaan deze aliens? Hebben ze ons al eens bezocht?
 
Ontdek ‘Alien Worlds’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

Deze Netflixdocumentaire volgt het leven van voormalig regeringsfysicus Bob Lazar. Zijn onthullingen over buitenaardse ruimtetuigen en Area 51, een militaire basis in de Nevada woestijn, hadden een grote invloed op zijn leven. Enkele jaren geleden had de wetenschapper al gewaarschuwd voor "Area 51". Volgens sommige geruchten zou deze militaire basis veel bewijsmateriaal van buitenaards leven bewaren. In de documentaire komt hij terug met meer onthullingen over zijn eigen ervaring, in zijn eigen woorden en met details om het te staven.
 
Ontdek ‘Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Films

Bekijk alles
Top