Aan deze films werkt Steven Spielberg momenteel!

Films |

Morgenavond zendt Canvas ‘Spielberg’ uit. In deze documentaire komen we meer te weten over de roemrijke carrière over de bekende Hollywood-regisseur. Waar de documentaire niets over vermeldt, zijn de toekomstige projecten van Spielberg. Maar gelukkig is er nog de redactie van Proximus Pickx die jou hierover meer kan vertellen.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Fabelmans

Voor het eerst in zijn carrière zal Spielberg een film maken over niemand minder dan zichzelf. In ‘The Fabelmans’ ontdekken we in welke omstandigheden Spielberg groot is geworden, wie zijn favoriete familieleden waren en door wie hij gestimuleerd werd om films te maken. Veel is er nog niet geweten over de film, maar Amerikaanse media ontdekten wel al dat Seth Rogen, Michelle Williams en Paul Dano tot de cast zullen behoren. 'The Fabelmans' wordt in 2022 verwacht.

 

The Kidnapping of Edgardo Mortara

Steven Spielberg blikt binnenkort ook ‘The Kidnapping of Edgardo Mortara’ in. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1997 waarin het relaas wordt verteld van een ontvoering van een Joods jongetje in 1858 in Bologna. Het jongetje heette Edgardo Mortara en werd weggenomen van zijn familie, gedoopt als Christen en vervolgens opgeleid als devote gelovige. Zijn ouders trachtte de jonge Edgardo uit de klauwen van zijn ontvoerders te krijgen maar moesten opboksen tegen de politieke spanningen in Italië. Deze film wordt in 2022 verwacht.

 

West Side Story

In deze musical zien we hoe de gemoederen tussen twee tienerbendes uit New York City al dansend oplopen nadat de leider van de ene bende verliefd wordt op de jongere zus van de leider van de andere bende. De ontluikende romance zet een kettingreactie in gang die alle bendeleden een levensbelangrijke vraag doet stellen: strijden we voor liefde of voor haat? 'West Side Story' wordt eind 2021 verwacht.

Spielberg (2017)

Regisseuse Susanne Lacy maakte in 2017 een documentaire over s’ wereld bekendste regisseur, Steven Spielberg. Ze dook daarvoor in talloze uren archiefmateriaal over de man en sprak met vrienden, familie en collega’s over zijn visie op film. Spielberg komt zelf ook aan het woord. Hij vertelt met veel plezier over zijn oeuvre en deelt enkele interessante anekdotes mee over zijn meest bekende films.

Bekijk ‘Spielberg’ morgen om 22u50 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top