'Monster Beach' op Cartoon Network doet je rillen van plezier

Mis je het reizen en droom je ervan naar zee te gaan om te genieten van het mooie weer in het vroege voorjaar? Cartoon Network (kanaal 34) brengt elk weekend het strand naar je toe met de nieuwe animatieserie 'Monster Beach'. Eén ding is zeker: de vrienden die je daar zal vinden, zullen heel anders zijn dan wat je denkt!

Surfen met ogers, zonnebaden met zombies... Welkom op Monster Beach! Ga mee met Jane en Dean in hun wervelwind van avonturen met hun nieuwe monstervrienden. De broer en zus zijn naar Iki-Iki Island verhuisd om bij hun lichtelijk gestoorde oom Woody te logeren. Tot hun verbazing ontdekken ze dat het eiland vol maffe monsters zit die alleen maar op zoek zijn naar wat plezier, zoals Widget, de blonde die uit menselijke delen is genaaid, of Brainfreeze, de ultracoole rode oger!
 
Een boosaardig gevoel voor humor
 
De serie, die gebaseerd is op de film 'Monster Beach' uit 2014, belooft humor van de bovenste plank en de gekste ontmoetingen. De makers wilden een programma maken dat ouders en kinderen samen voor het scherm zou brengen. Er zijn veel momenten van slapstickkomedie om de jongeren te vermaken, maar ook dialogen en situaties die volwassenen gegarandeerd aan het lachen maken.
 
Bekijk 'Monster Beach' vanaf 9 augustus elke weekdag om 10 op Cartoon Network (zender 34), op Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay kan je het programma tot 36 uur later bekijken wanneer je maar wilt!
 

Top