Cristal Open Air: 12 zomerweekends plezier in Aarschot

Wil je eens wat anders dan de bekende festivals en wil je het liever kleinschaliger aanpakken? Dan moet je tussen nu en 26 september een tripje naar Aarschot in je agenda zetten. Daar gaat namelijk het Cristal Open Air festival door.

Met Werchter Parklife op nog geen halfuurtje rijden, is Aarschot misschien niet je eerste keuze wanneer het op festivals aankomt, maar Cristal Open Air is toch een evenement om in de gaten te houden. Net achter het station werd op een terrein van 5000 m² een state-of-the-art openlucht theatertent opgebouwd. De perfecte plaats om deze zomer te genieten van spetterende optredens, een drankje en coronaproof dansen.
 
Muziek is echter niet het enige dat Cristal Open Air aanbiedt, want er is ook plaats voor onder meer dans, theater, modeshows, (kinder)animatie, fuiven en vrije podia. De site wordt zelfs versierd met diverse kunstinstallaties van lokale kunstenaars. Voor ieder wat wils dus.
 
Niet te missen acts
 
Op het programma staan een heleboel Belgische artiesten, van bekende kleppers tot (nu nog) minder bekende pareltjes. Zo komen de broers Wauters van Clouseau een try-out spelen op het Aarschotse podium, brengt Ozark Henry zijn solorepertoire mee en zet Soulsister de boel in vuur en vlam. Gene Thomas ontroert dan weer iedereen met zijn akoestische set, The Starlings brengen een vleugje romantiek en Discobar Galaxie brengt iedereen aan de dansen.
 
Daarnaast kan je er ook genieten van onder meer Mooneye, The Lighthouse, Tout Va Bien, The Kids, Marengas, Condor Gruppe, Kapitein Winokio en Alphaville.
 
Meer info en tickets vind je op de site.
 

Muziek

Bekijk alles
Top