Een muzikaal en feestelijk weekend met het Esperanzah! festival

Nadat het vorig jaar een zomer moest overslaan, is Esperanzah! op 31 juli en 1 augustus terug voor een kleine editie. Je kan er zoals altijd terecht voor goede muziek en een feestelijke sfeer, en dat zelfs zonder mondmasker of social distance. Een beetje ‘terug naar normaal’.

Dit weekend (31 juli en 1 augustus) kan je genieten van het Esperanzah! Festival. De editie zal alles hebben van het origineel, maar dan kleiner. Omwille van de coronacrisis is het aantal toeschouwers wat teruggeschroefd, maar er lijkt een frisse wind te waaien door het evenement, aangezien het zal plaatsvinden zonder social distance of maskers. Voor de veiligheid van alle festivalgangers is het Covid Safe Ticket uiteraard verplicht om toegang te krijgen tot het terrein.
 
Op het programma van dit weekend staan concerten in overvloed, muziek van de bovenste plank, een feestelijke sfeer, een terugkeer naar het sociale leven en vooral een sprankje hoop voor de culturele sector. Het evenement, dat sinds 2002 altijd in de abdij van Floreffe heeft plaatsgevonden, zal zoals gewoonlijk kunstenaars uit alle geledingen van de samenleving verwelkomen, evenals tentoonstellingen, sprekers, fanfares, street art, dj’s en een open podium.

Artiesten die je niet wil missen

Wat het Esperanzah! Festival onderscheidt van anderen is de grote verscheidenheid aan artiesten gaande van de hipste namen van het moment tot onbekende pareltjes. Daarnaast komen ook alle muziekgenres aan bod, waardoor je je kan onderdompelen in een eclectisch muziekweekend. Dit jaar is geen uitzondering en de festivalgangers kunnen op zaterdag kennismaken met: Yseult, La Dame Blanche, Lucas Santtana, Fulu Miziki, Ozferti, Las Lloronas, en Winter Woods. Op zondag zal het publiek Meryl, Mezerg, James BKS, Mauvais Œil, Meyy, Super Ska en Ziza Youssouf kunnen zien.
 
Het Esperanzah! festival vindt plaats op zaterdag 31 juli en zondag 01 augustus in de abdij van Floreffe. Tickets en info vind je hier.

Muziek

Bekijk alles
Top