Zo zien tien dagen feest op Lokerse Feesten eruit!

Werchter Parklife heeft nog maar net haar tenten opgedoekt en daar is alweer het volgende festival om onze muziekhonger te stillen. De Lokerse Feesten gaan vanaf 30 juli tien dagen lang van start en rekenen op heel wat ronkende namen om niet enkel Lokeren, maar het hele land in vervoering te brengen.

 

Channel Zero, Alex Agnew, Arsenal...

Het officiële startschot van de Lokerse Feesten wordt op vrijdag 30 juli gegeven. Dan zakken The Haunted Youth, Goose en DJ Jeroen Delodder af naar de Lokerse binnenstad om iedereen op sleeptouw te nemen. Amper 24 uur later staan de bands Ialma, Stake, Channel Zero en DJ Goe Vur In Den Otto klaar om er een lap op te geven. Zondag wordt er niet gerust maar hardop gelachen met Alex Agnew in de middag. ‘s Avonds wordt er gedanst met Tin Fingers, Arsenal en DJ Bart Vermandere.

 

 

Hooverphonic, Black Box Revelation, Brihang...

De eerste drie weekdagen van augustus zien er als volgt uit: maandagavond komen Kids With Buns, Hooverphonic en DJ byLando b2B BIRD langs in Lokeren. Dinsdagavond zijn dat De Staat, Black Box Revelation en DJ Willem Jongeneelen en woensdag verwelkomen de aanwezige gasten Brihang, Het Zesde Metaal en DJ Radio Rommelmarkt.

Donderdag wordt het headbangen en shaken geblazen want dan ontvangen de Lokerse Feesten Ramkot, Måneskin en DJ Hakimm. Vrijdag springen Bart Peeters & De Ideale Mannen binnen en sluit DJ Bobby Ewing het feestfestijn af.

 

Clouseau, Gabriel Ríos, Novastar,...

De Lokerse Feesten zonder Clouseau? “Dat kan niet”, moet de organisatie gedacht hebben. Koen Wauters en co. zullen zaterdagnamiddag hun opwachting maken en ook de avond in goede banen leiden. Dat alles in samenwerking met DJ Dirk Stoops Het doek over de Lokerse Feesten valt op zondag 8 augustus. Dan komen Gabriel Ríos en Novastar naar de Waaslandse stad om het kot af te breken en ons alle festivalellende te doen vergeten.

Meer info en tickets vind je hier!

 

Muziek

Bekijk alles
Top