Van 'Sky Rojo' tot 'Virgin River', je favoriete Netflix-series krijgen een vervolg

Ben je al ongeduldig aan het wachten op het vervolg van je favoriete Netflix-serie? Enkele zijn vanaf vandaag beschikbaar. Proximus Pickx trekt je weer het bad in met vier nieuwe seizoenen die je niet wilt missen.

Sky Rojo, seizoen 2

Nog maar vier maanden geleden presenteerde de maker van ‘La Casa de Papel’ zijn nieuwe serie online op het streamingplatform. ‘Sky Rojo’, dat net zo spannend is als de bejubelde ‘Casa’-serie, concentreert zich op drie strippers die op de vlucht slaan nadat ze hun pooier hebben vermoord. Punt is: de handlangers van de pooier komen achter hen aan. Nadat je al op je nagels aan het bijten was bij de overlevingsstrijd van de jonge vrouwen in de laatste afleveringen van het eerste seizoen, blijft ook het tweede seizoen heel spannend. En de hamvraagt blijft: zullen de jonge vrouwen aan hun aanvallers kunnen blijven ontsnappen? 
 
Het tweede seizoen van 'Sky Rojo' is vanaf vrijdag 23 juli beschikbaar. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 

 

‘Never Have I Ever’, seizoen 2

De (anti)heldin Devi is terug voor meer avonturen op de middelbare school. Op het eerste gezicht lijkt Devi gewoon op een Amerikaanse tiener. Deze komedie-romance heeft dan ook dezelfde allure als tal van andere series uit dit genre op Netflix, genre 'Kissing booth', 'To all the boys I've loved', etc., en je kan bijgevolg moeilijk een gevoel van déjà vu onderdrukken. 
 
Maar in tegenstelling tot de perfecte, blanke heldinnen van die andere series, is Devi van Indiase afkomst en bovendien is ze brutaal, eigenwijs, leugenachtig en manipulatief. Haar kracht is ook dat ze écht is. Na een kleurrijk eerste seizoen, waarbij het jonge meisje heel wat kijkers heeft verleid, is ze nu terug voor een tweede, onwaarschijnlijk seizoen. Het jonge Indiase meisje blijft dagelijks vechten tegen familiale, culturele en sociale druk. Om nog maar te zwijgen van haar steeds ingewikkelder wordende liefdesaffaires, aangezien ze niet weet kiezen tussen twee jongens. 
 
Ontdek het eerste seizoen van 'Never Have I Ever' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 


Biohackers, seizoen 2

Ook in het tweede seizoen beleeft biologiestudente Mia heel wat avonturen. In het eerste seizoen werd de jonge vrouw, ze is erg begaafd in haar vakgebied, zich bewust 
van de onorthodoxe acties van Dr. Lorenz. Maar net als Mia op het punt staat om de duistere geheimen van de onderzoeker te onthullen, verliest ze haar geheugen. Samen met haar vrienden gaat Mia er alles aan doen om haar herinneringen terug te krijgen, zoals onder meer de persoon opsporen die haar in die toestand gebracht heeft.
 
Ontdek het tweede seizoen van 'Biohackers' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 


Virgin River, seizoen 3

Mel en Jack zijn terug met nieuwe avonturen in het derde seizoen van 'Virgin River'.  Na haar leven in Los Angeles achter zich te hebben gelaten, wil Mel een nieuw leven beginnen in een afgelegen stadje in Utah. Maar dat lukt niet zomaar, want de jonge verpleegster wordt achtervolgd door haar oude demonen. Tussen een baas die haar duidelijk maakt dat haar aanwezigheid niet gewenst is en haar onmogelijke liefdesaffaire met de barman van de stad, krijgen Mel en haar nieuwe vrienden bijvoorbeeld ook te maken met een begrafenis, een brand, een orkaan, een scheiding en een nieuwe romance.
 
Ontdek het derde seizoen van 'Virgin River' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 


Series

Bekijk alles
Top