Nieuwigheden van de week in de cinema

Films | Met de heropening van de cinemazalen krijgen we uiteraard eindelijk een paar langverwachte prenten te zien. Proximus Pickx stelt elke week enkele nieuwe films aan je voor die je vanaf deze week in de cinema kan bewonderen. Van horror tot animatie: er is voor elk wat wils.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Spiral: From the Legacy of Saw

Deze spannende film is de volgende in de ‘Saw’-horrorsaga. Ezekiel ‘Zeke’ Banks (Chris Rock) en zijn partner zitten in ‘Spiral’ een seriedoder op de hielen. Verschillende moorden hebben al plaatsgevonden in hun stad en de onderzoekers zien gelijkenisen met het modus operandi van Jigsaw, de legendarische psychopaat die al jaren dood is. Een andere moordenaar heeft blijkbaar de smaak te pakken en speelt dezelfde spelletjes als Jigsaw. Dit vervolg belooft alvast minstens even bloedstollend te zijn als de vorige delen. Naast Chris Rock acteren onder anderen Samuel L. Jackson, Max Minghella en Marisol Nichols.

De Boss Baby 2: Familiezaken

Een film die je dan weer met het hele gezin kan delen is het vervolg op ‘Boss Baby’. Daarin zijn Tim en Ted Templeton opgegroeid. Ze zijn intussen volwassen en elkaar uit het oog verloren. Dankzij Tina, de dochter van Tim, zullen de twee broers weer herenigd worden. Zij is namelijk op haar beurt lid geworden van het geheime agentschap BabyCorp. Ze heeft haar talenten geërfd van haar vader en wil de duistere geheimen van een school onthullen. De broers zullen weer moeten samenwerken zoals weleer om hun familiezaak te redden.

Old

Uit het brein van de beroemde of beruchte regisseur M. Night Shyamalan (het is maar hoe je het bekijkt) komt deze nieuwe fantasierijke thriller, die even mysterieus belooft te zijn als zijn beste werken ‘Split’ en ‘The Sixth Sense’. Een familie reist naar de tropen, waar ze op een paradijslijk strand stoppen om even af te koelen in het water. Maar dan beginnen de vreemde gebeurtenissen zich op te stapelen, totdat de familieleden in een ware hel leven. Ze zitten gevangen op het strand, waar de tijd abnormaal snel vooruit lijkt te gaan en waar ze allemaal in een oogopslag oud worden. En dan moet de dag nog maar beginnen…

The Marksman

Liam Neeson, de actieheld uit onder andere de ‘Taken’-reeks, is weer terug met ‘The Marksman’. Hij speelt Jim, een cowboy met een peperkoeken hart. Hij woont alleen in zijn ranch op de grens tussen Arizona en Mexico. Het rustige leven van de Vietnamveteraan wordt op zijn kop gezet wanneer hij weer de wapens moet opnemen. Een vrouw en haar zoon steken illegaal de grens over nadat ze nipt kunnen ontsnappen aan een groep gewapende mannen. Moeder Rose, die banden heeft met drugskartels, overlijdt aan haar verwondingen en laat haar zoon Miguel achter. Jim heeft geen andere keus dan de jongeman onder zijn vleugels nemen. De gewezen soldaat is tot alles in staat om zijn nieuwe protégé te redden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top