Kijk deze week naar de volgende Netflix-series en -fllms!

Series |

Komische films, romantische films of liever iets spannender? Streamingdienst Netflix heeft voor ieder wat wils. Maar tussen de enorme hoeveelheid aan films en series kan je de weg wel eens verliezen. Daarom helpt Proximus Pickx jou te kiezen welke titels de moeite waard zijn om te bekijken... deze week bijvoorbeeld!

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Never Have I Ever: Seizoen 2

De jonge Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) heeft een missie: populair worden tijdens het laatste jaar op de middelbare school en tegelijkertijd een vriendje aan de haak slaan. Maar wat als ze interesse heeft in twee van zo’n mannelijke exemplaren? Dan gaat ze gewoon uit met allebei!  Ze krijgt daarbij de steun van Eleanor (Ramona Young) en Fabiola (Lee Rodriguez) en tegenstand van haar conservatieve familie.


Ontdek ‘Never Have I Ever: Seizoen 2' nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Purge 4: The First Purge (2018)

In een poging om de jaarlijkse criminaliteitscijfers onder de één procent te doen eindigen, organiseert de Amerikaanse politieke partij New Founding Fathers of America (NFFA) voor het eerst een ‘ritueel’. Iedereen mag twaalf uur lang alle geweld plegen dat normaal wettelijk niet toegelaten is. Ze testen hun plannen in het New Yorkse district ‘Staten Island’, maar daar zijn heel wat mensen tegen deze plannen. Ook zij nemen de wapens op en dat had niemand verwacht.

Ontdek ‘Purge 4: The First Purge' nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Fear Street Part 3: 1666

Nadat Netflix ons eerder al deed huiveren met Fear Street Part 1 en Part 2, is het tijd voor het laatste deel van de trilogie: ‘Fear Street Part 3: 1666’. In deze slotfilm ontdekken we hoe de vloek van Sarah Fier (Kiana Madeira) is ontstaan en op welke manier die het stadje Shadyside in haar greep houdt. We reizen hiervoor af naar het jaar 1666 en zien hoe Sarah wordt beschuldigd van hekserij en het met haar leven moet bekopen.

Ontdek ‘Fear Street Part 3: 1666' nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Game Night (2018)

Max (Jason Bateman) en Annie (Rachel McAdams) moet je niets meer leren over quizzen, bordspellen of kaarten. Deze twee speelvogels weten immers alles over hoe je zo’n spelletjes moet winnen. Maar kunnen ze ook een levensecht misdaadspel oplossen waarbij de grenzen tussen feit en fictie in elkaar overlopen? Dat wil Max’ broer Brooks (Kyle Chandler) graag te weten komen.

Ontdek ‘Game Night' nu op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top