De programma’s die je deze week niet mag missen

Ook deze week heeft de tv-gids elke dag een paar pareltjes in petto. Weet jij nog niet wat je deze week moet volgen? Dan hebben wij alvast voor elke dag een tv-tip voor je.

Maandag: Waarheid Durven of Doen

VTM pakt uit met een gloednieuw spelprogramma waarin we misschien wel heel veel te weten zouden kunnen komen over onze favoriete BV’s. Vier schermgezichten komen samen in een villa in Oostkamp zonder te weten waarom ze daar eigenlijk zijn of wie de andere gasten zijn. Terwijl ze voor het avondmaal zorgen, krijgen ze pittige opdrachten, vragen en dilemma’s voorgeschoteld. De inzet: de winnaar mag een opdracht bedenken voor de volgende groep en de verliezer doet de afwas.
 
Bekijk ‘Waarheid Durven of Doen’ vanaf maandag elke weekdag om 21u20 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Dinsdag: Body Double

Een ware throwback naar de jaren 80 met typische decors, newwavemuziek en de visuele stijl van regisseur Brian De Palma, dat is de cultklassieker ‘Body Double’. De mysterieuze thriller is een van de beste werken van de regisseur achter ‘Scarface’ en ‘Mission: Impossible’. De film gaat over Jake, een claustrofobische acteur die een web van intriges ontdekt wanneer hij op het huis van een vriend past. De verleiderlijke scènes die hij als voyeur door een telescoop kan waarnemen, leiden tot een moordmysterie.
 
Bekijk ‘Body Double’ op dinsdag om 20u30 op VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Woensdag: Taxi Driver

‘Taxi Driver’ van Martin Scorsese wordt wereldwijd gezien als een van de beste films aller tijden, met reden. In de hoofdrol zien we een jonge Robert De Niro als de taxichauffeur die zijn omgeving meer en meer gaat haten. Hij is asociaal en mensenschuw en wanneer hij een vrouw leert kennen, kan dat door zijn vreemde gedrag alleen maar fout aflopen. Als hij een minderjarige prostituee ziet (Jodie Foster als Iris), ziet hij het als zijn roeping om haar te redden. Koste wat het kost. Voor de iconische “are you talking to me”-scène alleen al is ‘Taxi Driver’ echt verplicht kijkvoer.
 
Bekijk ‘Taxi Driver’ op woensdag om 21u op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Donderdag: Team Belgym – 2021: een evenwichtsoefening

Nina Derwael, Maellyse Brassart, Jutta Verkest en Lisa Vaelen hebben er intussen hun eerste trainingen in Tokio op zitten. De focus ligt hoog en de zenuwen zijn relatief kalm, lieten ze optekenen bij Sporza, maar het was op z’n zachtst gezegd een moeilijk jaar voor Team Belgym. Sportjournaliste Inge Van Meensel volgde hun voorbereidingen op de eerste rij. Na de teleurstelling door de uitgestelde Spelen in de zomer van 2020 volgde ze de aanloop naar wat voor de Belgische gymnastes het hoogtepunt uit hun carrière moet worden.
 
Bekijk ‘Team Belgym – 2021: een evenwichtsoefening’ op donderdag om 21u20 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: Sporza: Tokyo 2020

We blijven nog even in Tokio, want hoe kon de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2021 ontbreken op dit lijstje? Enkele disciplines zoals voetbal zullen al van start gegaan zijn, uit veiligheidsoverwegingen zullen niet alle atleten meestappen in de parade en door de pandemie wordt het niet het enorme feest dat het gewoonlijk is, maar dat maakt de openingsceremonie niet minder iconisch. Een deel van het spektakel is op voorhand opgenomen, maar sommige delen zullen toch voor een beperkt publiek doorgaan. De thema’s zijn “united by emotion” en “moving forward”, toepasselijk dus. Voor de Belgische atleten zullen Nafi Thiam en Felix Denayer de Belgische vlag dragen tijdens de ceremonie.
 
Bekijk de openingsceremonie van de Olympische Spelen op vrijdag vanaf 12u45 op Canvas en vanaf 13u30 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Series

Bekijk alles
Top