Wie zien we terug in ‘American Horror Stories’?

Films | Fans mogen hun hart ophalen, want het verhaal van ‘American Horror Story’ is nog niet helemaal gedaan. Deze maand komt Ryan Murphy uit met de spin-off serie ‘American Horror Stories’. Proximus Pickx ging alvast even kijken welke leden van de original cast we mogen verwachten in de spin-off.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘American Horror Stories’ is een spin-off van Ryan Murphy’s en Brad Falchuks bekroonde serie ‘American Horror Story’, die je kan bekijken via Amazon Prime en Disney+. De wekelijkse anthologieserie bevat in elke aflevering een ander horrorverhaal. Sinds 2011 hebben de makers van de serie het horrorgenre opnieuw gedefinieerd met verschillende afleveringen over een griezelig gesticht, een heksenkring, een rondreizende freakshow, een spookhotel en de apocalyps zelf. De televisieserie heeft een legioen toegewijde fans voortgebracht die uitkijken naar wat dit volgende hoofdstuk vol verschrikkingen zal inhouden en welke acteurs ze zullen terugzien.

Matt Bomer

Nadat Bomer in de originele serie zijn showdebuut had gemaakt in een aflevering van ‘Freak Show’, had hij een hoofdrol in ‘Hotel’ als de schurk Donovan.
 
In de spin-off zal de acteur de rol van Michael op zich nemen in ‘Rubber (Wo)man’, de eerste aflevering van de stand alone verhalen. Michael is een van de twee vaders die intrekt in wat de synopsis "een verlaten huis met een grimmig verleden" noemt - een huis waarvan sommigen denken dat het misschien het Murder House uit seizoen één is, gebaseerd op de titel van de aflevering.

Billie Lourd

Lourd was tot nu toe te zien in drie seizoenen van AHS: ‘Cult’ (waarin ze Winter Anderson speelde), ‘Apocalypse’ (waarin ze Mallory speelde) en ‘1984’ (toen ze Montana Duke speelde). De actrice speelde eveneens een hoofdrol in het tiende seizoen van ‘American Horror Story’.
 
In ‘American Horror Stories’ vertolkt ze Liv Whitely, die zal verschijnen in aflevering 5, ‘Ba'al’. Die aflevering gaat over een vrouw die het ondenkbare doet voor een kans op een succesvolle zwangerschap.

Naomi Grossman

Emmy-genomineerde Grossman is het best bekend voor haar rol van Pepper in ‘Asylum’ en ‘Freak Show’, en speelde in twee afleveringen van ‘Apocalypse’ als Samantha Crowe.
 
In de spin-off komt Grossman terug als Rabid Ruth, die haar opwachting maakt in de aflevering ‘Drive In’.

Charles Melton

De ‘Riverdale'-acteur was in twee afleveringen van de originele AHS te zien. Hij speelde Mr. Wu in ‘Hotel’.
 
Wie hij speelt in ‘American Horror Stories’: een personage genaamd Wyatt in aflevering 4, ‘The Naughty List’. Het verhaal neemt je mee naar een groep influencers die geconfronteerd worden met hun daden na het online zetten van een problematische video. Een leuk detail: karakterkop Danny Trejo uit onder meer ‘Machete’ zal de Kerstman spelen.
 
Ontdek ‘American Horror Story’ op Disney+ via de tv-optie 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer info over onze tv-opties vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top