Leuke nieuwigheden in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx

Kids | Omdat niet elke dag de zon kan schijnen, is het handig om een paar goede series achter de hand te hebben die je kan kijken als het weer niet meezit. Dankzij de tv-optie ‘Family’ van Proximus Pickx heb je de hele zomer de beste reeksen binnen handbereik, en deze drie nieuwe zitten daar ook tussen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Silent Witness

‘Silent Witness’ is een door de BBC geproduceerde Britse misdaadserie, die zich concentreert op een team van forensisch pathologen en hun onderzoek. De serie werd voor het eerst uitgezonden in 1996 en is bedacht door Nigel McCrery, een voormalig rechercheur van het team moordzaken in Nottingham.
 
In dit dertiende seizoen wordt Leo verdacht van fraude als hij de autopsierapporten van een zaak waaraan hij gewerkt heeft niet kan laten zien. Voor hij zijn onschuld kan bewijzen, wordt hij gewelddadig aangevallen. Nikki en Harry komen tegenover elkaar te staan in een ophefmakende zaak over de verdachte dood van een rijke bankier in haar huis in Hampstead. Nikki wordt ingehuurd als consultant forensisch antropoloog door een particulier onderzoeksbureau en keert daarom terug naar haar ouderlijk huis in Kaapstad. Zal ze in de verleiding komen om haar verhuis naar Zuid-Afrika permanent te maken?
 
Grote fans hoeven niet te treuren als ze dit seizoen achter de kiezen hebben, want op 20 augustus gaat het veertiende seizoen van start.
 
Ontdek 'Silent Witness' elke zaterdag en zondag vanaf 31 juli om 21u op BBC First, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

Summer of Secrets: The Unxplained

In een wereld waar de wetenschap al zo ver staat, zijn nog zo veel dingen onverklaarbaar. In ‘Summer of Secrets’ duikt William Shatner dieper in de mysteries die ons nog elke dag bezighouden. “Je zult worden meegevoerd naar intriges terwijl we proberen zoveel mogelijk mysterieuze dingen te laten zien die onverklaarbaar zijn”, legt Shatner uit. “Dingen van de geest, dingen van de aarde, vreemde gebeurtenissen die gebeurd zijn en geen verklaring hebben, bizarre rituelen, vreemde wezens en duivelse plaatsen. We leven ons leven in mysterie en soms nemen we dat voor lief. En wij dramatiseren de vreemdheid van het onverklaarbare in dit fascinerende programma.”
 
Elke aflevering in de achtdelige serie richt zich op een ander thema zoals 'Evil Places', 'Strange Creatures', 'Mysteries of Mind' en behandelt een verscheidenheid aan mysterieuze gevallen.
 
Ontdek 'Summer of Secrets: The Unxplained' vanaf 19 juli om 20u30 op zender 'History', beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

Alice & Lewis

Ook de allerkleinsten kunnen hun gading vinden deze zomer. De kinderreeks ‘Alice & Lewis’ neemt je mee op een kleurrijke en vrolijke reis. Alice heeft een magische sleutel die haar naar Wonderland brengt. In deze andere wereld ontmoet ze Lewis het konijn en de twee worden al snel beste vrienden. Maar ze krijgt ook te maken met de humeurige, heethoofdige koningin.
 
Elke aflevering begint met Alice die in de echte wereld tegen een dilemma oploopt. Ze gaat dan naar Wonderland en beleeft daar doldwaze avonturen met Lewis. Maar die avonturen zorgen er wel voor dat ze weet hoe ze haar problemen in de echte wereld moet oplossen.
 
Ontdek 'Alice & Lewis' elke dag om 19u op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top