Deze Netflix-titels scoren het best in België!

Thrillers, avonturenfilms, romcoms en zelfs komedies... De Amerikaanse streamingdienst Netflix heeft voor ieder wat wils en dat zette ons aan het denken: waar kijken de Belgen nu het liefst naar? Wel, Proximus Pickx zocht het uit!

 

Sex/Life

Billie Connelly (Sarah Shahi) heeft het bijna allemaal: een knappe man, twee lieve kinderen en een comfortabel leven in de buitenwijken van New York City. Tussen de lakens loopt het echter stroef. Dat doet Billie terugdenken aan haar pikante verleden met haar jeugdvriend Brad. Om haar frustraties meester te blijven, pent ze de vele wilde verhalen die ze met Brad heeft meegemaakt neer op de computer… tot grote ergernis van haar man.

Ontdek ‘Sex/Life’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Virgin River

Verpleegster Mel Monroe (Alexandrea Breckenridge) heeft het gehad met haar turbulente leven in Los Angeles. Ze neemt daarom een baan aan in het kleine stadje Virgin River en verhuist er prompt naartoe. Veel rust krijgt ze echter niet: haar baas neemt haar niet serieus en haar appartement vertoont heel wat gebreken. Gelukkig ontmoet ze Jack en John: twee charmante mannen waar ze het goed mee kan vinden.

Ontdek ‘Virgin River op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Major Grom: Plague Doctor (2020)

Igor Grom is een beruchte politieagent uit Sint-Petersburg die erom bekend staat geen compromissen te sluiten met de vele criminelen die de stad rijk is. Wanneer op een dag een gemaskerd figuur op zijn beurt de criminaliteit in Sint-Petersburg een halt toeroept, staat Grom voor een dilemma: kan iemand die een gewelddadige strijd voert tegen criminelen ook goed zijn?

Ontdek ‘Major Grom: Plague Doctor’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Fear Street Part Two: 1978 (2021)

Enkele weken na de release van ‘Fear Street Part One: 1994’ werd het tweede deel van deze Netflix-horrorfilmtriologie op het grote publiek losgelaten. In ‘Fear Street Part Two: 1978’ zien we hoe een zomerkamp in het fictieve stadje Shadyside bloederig afloopt nadat een lokale bewoner plots een drang krijgt naar bloedvergieten.

Ontdek ‘Fear Street Part Two: 1978’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Series

Bekijk alles
Top