Cleymans & Van Geel maken op 15/7 Proximus Pop-Up Arena onveilig

Donderdag 8 juli mocht Natalia de Pop-Up Arena in Middelkerke voor 2.500 muziek- en festivalliefhebbers openen. Het dak van de tent ging er meteen af en al snel werd duidelijk hoe hard het publiek liveconcerten gemist had. Op 15 juli is het in Middelkerke de beurt aan Cleymans & Van Geel.
 

Als twee schoolvriendjes ontmoetten Jelle Cleymans en Jonas Van Geel elkaar als twaalfjarige jongens. Hun vriendschapsband groeide na een oudejaarsavondgrap uit tot een professionele samenwerking in de vorm van een muziekgroep. Als duo deden ze dit jaar ook mee aan de recentste editie van het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. Ze entertainen jong en oud door een mix van eigen nummers, Nederlandstalige covers en een ferme dosis humor. Liefhebbers kunnen hen dit najaar aan het werk zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Eind deze week spelen ze ook in Middelkerke, in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.
 

Twintigkoppig orkest

In samenwerking met de gemeente Middelkerke stelde de Sportpaleis Group een tijdelijk podium op aan het vrijetijdspark in Middelkerke. In totaal mogen daar meer dan 5.000 bezoekers plaatsnemen, maar door de huidige coronamaatregelen is slechts een halfvolle zaal toegelaten. Het concert van de bands die langskomen, wordt versterkt door een twintigkoppig orkest. Samen met dat ‘Antwerp Philharmonic Orchestra’ spelen de bands een ‘symfonischeset die hun muziek naar een hoger niveau brengt. 
 
Fun fact: als je de Proximus Pop-Up Arena bezoekt, kan je kans maken op een Galaxy S21-smartphone of Fairphone3+. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd! 

 

Muziek

Bekijk alles
Top