De polonaise in je living met het Schlagerfestival via Proximus VOD

Festivals | We hebben onze geliefde festivals lang moeten missen en het Schlagerfestival was daar geen uitzondering op. Maar niet getreurd, want deze zomer ontstond er een spetterend feest in de Proximus Pop-Up Arena. En zij die er niet live bij waren, kunnen het festival gewoon herbekijken via Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het Schlagerfestival bestaat dit jaar 15 jaar en viert dat met een reeks concerten in de Ethias Arena in Hasselt in het najaar, maar ook met een zomereditie in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Kürt Rogiers staat klaar om een wervelende show te presenteren.
 
Deze zomereditie werd alvast een groot succes, want hoewel er initieel maar één voorstelling gepland was op de 17de, kwam daar al snel een dag bij. De tickets vlogen de deur uit en de enthousiaste artiesten wilden zich dolgraag meer dan eens helemaal kunnen geven op het podium. Op 16 juli kon je dus ook genieten van het Schlagerfestival met onder anderen Willy Sommers, Bart Kaëll en De Romeo’s.




Ambiance in de living 

Had jij geen tijd om af te zakken naar Middelkerke, of zag je de tickets voor je vrije dag aan je neus voorbij gaan? Geen probleem, want Proximus Pickx komt met de oplossing. Wij namen het festival voor je op, zodat jij ook in je living de polonaise kan dansen. Ambiance verzekerd!
 
Meer info en tickets vind je hier.
 
Heb je 'Het Schlagerfestival’gemist of wil je het graag herbeleven? Ontdek het concert via deze link dankzij de VOD-catalogus via je tv, web of de Pickx app.


Fun fact: als je de Proximus Pop-Up Arena bezoekt, kan je kans maken op een Galaxy S21-smartphone of Fairphone3+. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd! 


 

Een waardebon in ruil voor je oude mobiele telefoon

In de Pop-Up Arena zal een stand met de campagne ‘Don’t Miss the Call’ beschikbaar zijn. Wie een oude gsm inlevert, draagt bij tot de doelstelling van Proximus om dit jaar 150.000 oude gsm's te recycleren en ontvangt een drankbon of een bon van 10 euro te besteden in een Proximus-winkel. Je kan er ook voor kiezen om ze aan een goed doel te schenken! Daarnaast krijg je ook de kans om deel te nemen aan een wedstrijd met als prijs een gloednieuwe Fairphone of Samsung smartphone.
 
Meer informatie over ‘Don’t Miss the Call’ vind je onder deze link en voor al onze projecten in verband met duurzaamheid klik je hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top