Beleef nieuwe avonturen met Craig van de Kreek op Cartoon Network

Vanaf vandaag kan je opnieuw Craig en zijn vrienden Kelsey en JP zien in 'Craig van de Kreek', exclusief op Cartoon Network. In het derde seizoen kan je nieuwe gebieden van de Kreek ontdekken!

In de fictieve stad Herkleton in het Amerikaanse Maryland leven Craig Williams, zijn vriend Kelsey Bern en John Paul Mercer - JP voor de vrienden. Ze beleven na school de leukste en spannendste avonturen bij de Kreek, een verwilderd stukje natuur waar kinderen de baas zijn en ze naar hartelust boomhutten bouwen en mogen rondtrekken. In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen.
 
In het derde seizoen van deze reeks zien we dat Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP, nieuwe gebieden van de Kreek ontdekken. Ze ontmoeten ook nieuwe "Kreek Kinderen" en komen regelmatig in de problemen bij de Stomp, hun ontmoetingsplaats.
 
Bekijk 'Craig van de Kreek' vanaf 12 juli van maandag tot vrijdag om 09u25 op Cartoon Network (zender 38) of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top